Egyéb kategória

A születésnapos George Clooney dalra fakadt Julia Robertsszel

A James Corden által vezetett The Late Late Show szerda esti adásának több mint hét millió YouTube-nézője volt. Nem is véletlen, ugyanis ezúttal Gwen Stefani csatlakozott hozzájuk egy karaoke erejéig – és magával hozott pár meglepetésvendéget is, akik nem voltak mások, mint George Clooney és Julia Roberts! Ki ne lenne kíváncsi arra, ahogy együtt énekel a három sztár?
vous - 2016.05.06.
A születésnapos George Clooney dalra fakadt Julia Robertsszel

A videót James Corden kocsijában vették fel, és eleinte csak egy utasa volt: Gwen Stefani. Miután közösen elénekelték az énekesnő legnagyobb slágereit, mint például a No Doubttól a Don’t Speaket vagy a Rich Girlt, az énekesnő megtanította a Sweet Escape dalszövegét is a műsorvezetőnek. A dalok közötti rövid szünetekben az énekesnő megosztotta Cordennel, hogy mik a kedvenc emotikonjai, majd beszélt Blake Sheltonnal való kapcsolatáról is.

Ezután az autó lelassított, hogy bevegyen még két embert a buliba: így érkezett meg pár percen belül George Clooney (akinek egyébként ma van a születésnapja, ahogy azt már írtuk nektek) és Julia Roberts is.

Így jutunk el egy zseniális verziójához a Hollaback Girl című számnak, amit egy kissé filozofikus vita követett a szám jelentéséről. Ezután Corden arról faggatta a két hátul ülő színészt, hogy mi a kedvenc soruk, amit valaha elmondtak egy filmben, ők pedig végül egy közös jelenetet választottak az Ocean’s Elevenből.

Ezután következett még egy kis közös éneklés, szóval ha szeretnétek hallani, hogy hogy hangzik a We are the Champions a négy híresség előadásában, feltétlenül nézzétek meg a videót!

Ajánlott cikkek