Egyéb kategória

Újabb őrület: jön a prizma műköröm!

Ha eddig úgy gondoltátok, hogy teljesen tisztában vagytok a legújabb körömtrendekkel, akkor rossz hírünk van: újabb körömőrületnek nézünk elébe! Hallottatok már a prizma műkörmökről?
vous - 2016.05.06.
Újabb őrület: jön a prizma műköröm!

Azon felül, hogy felkészültök a nyár legjobb körömlakk-kombinációiból, lessétek meg a legújabb körömtrendet, ami talán megosztja majd a csajok táborát. A Huffington Post szerint nem mindennapi technikával készül az úgynevezett „peremköröm”, aminek elkészítéséhez a manikűrösök opálfényű gélt és akrilport használnak, így jön össze a hegyes vége a körömnek. Azt ne kérdezzétek tőlem, hogy pontosan hogyan készítik ezeket, de az biztos, hogy tökéletes és pontos éle van a körmöknek. A végeredmény pedig a csillogó kristályokra emlékeztet bennünket.

Nekem személy szerint csak egy bajom van velük: a hosszuk. Annyira tökéletesek lennének, ha picit rövidebbek lennének. Az a fajta lány vagyok ugyanis, aki odavan a szép körmökért, de a túlságosan hosszú körmök nem a kedvencei. Azért gyönyörködni lehet bennük, nézzétek csak:

Nektek hogy tetszik?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.