Egyéb kategória

Dobjatok el mindent: megérkezett a pénisz-színező!

Gyerekkorunk egyik nagy kedvence a színező volt, ez vitathatatlan. Én órákig el tudtam bíbelődni egy házikó, virágos rét vagy éppen egy óriási cicalány színezgetésével. Most viszont, hogy felnőttünk, már egészen más mintákat szánnak nekünk a színezőkben: egészen konkrétan péniszeket.
vous - 2016.05.04.
Dobjatok el mindent: megérkezett a pénisz-színező!

Megszületett a Pen15 Club című kifestőkönyv, amiben csak és kizárólag péniszek vannak – írja a Glamour. A címet a gimis évek ihlették, hiszen akkoriban jó páran firkantottunk péniszeket a füzetünkbe vagy a padokra. Az alkotók, Jen és Mira azt mondták, hogy a munkájukból, vagyis az építészetből inspirálódtak.

Sok épület olyan, mint egy üveg- és acélerekció. Ezeket látva akarva-akaratlanul mindenfélébe bele tudjuk képzelni a péniszeket és vaginákat.

Forrás:
Pen15 Club

Így persze a vaginákat sem hagyták ki teljes mértékben a színezőből: Jen és Mira is az esélyegyenlőség hívei, így a könyvben szerepel jó néhány „csajos” meglepetés is. Azt mesélik, van néhány rejtett vagina a Pen15 könyvben, néhol apróbb, máshol nagyon kirívó.

Hajtogassatok péniszt!

Gondoltatok már arra, hogy péniszt hajtogassatok papírból? Nem, még mi sem. De olvastunk róla, hogy létezik egy Pornogami nevű könyv, amelyből mindenféle felnőtt dolgok hajtogatását lehet lépésről lépésre megtanulni. Helyettetek is kipróbáltuk! A cikket ide kattintva elolvashatjátok!

Szerintük a nevetés és a színezés is pihentető, így például egy péniszmandala pihentetőbb, mint egy normális mandala, hiszen a kuncogás elkerülhetetlen, ha az ember lánya éppen egy péniszt színezget. Sőt, ez a nőknek abban is segít, hogy jobban megismerjék a férfi nemi szervet, és ne érezzék magukat kényelmetlenül a jelenlétükben.

Hát, nekünk ez még picit sok, de ti mit gondoltok? Szerintetek jó ötlet?

Ha szeretitek a felnőtt színezőket, akkor feltétlenül próbáljátok ki a saját VOUS-színezőnket is!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.