Egyéb kategória

Szupercuki kisfilm arról, hogyan fejlődik a baba a pocakotokban

Ti is gondolkodtatok már azon, hogy vajon mit érez a baba a hasatokban? Vajon hall minket? Miatta esszük a kovászos uborkát fagyival? Várja, hogy találkozhasson velünk? Egy cuki videó most választ ad minden kérdésetekre!

vous - 2020.08.15.
Szupercuki kisfilm arról, hogyan fejlődik a baba a pocakotokban

Egy tündéri kis videóra bukkantunk, ami bemutatja, hogyan fejlődik a csöppség a pocakotokban. Kivételesen most nem az anyuka, hanem a baba szemszögéből láthatjuk a terhesség időszakait. Láthatjuk, hogy a kisbaba szalonnát szeretne enni, aztán pedig azt, ahogy bocsánatot kér a reggeli rosszullétekért. Azt, ahogy arról ábrándozik, hogy egyszer megöleli az anyukáját, valamint azt is, hogyan reagál, mikor megtudja, hogy kislány lesz. Mi teljesen elolvadtunk tőle!

Ide kattintva pedig szupercuki illusztrációkat találhattok a terhesség kemény időszakairól!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.