Egyéb kategória

Az egész testeteket beborítja a nyár legtrendibb kiegészítője

Mi az? Ékszer, és a nyár legtrendibb kiegészítője lesz. Hát persze, hogy a testlánc. Készüljetek, lányok, idén nyáron ti lesztek a legtrendibbek ebben az ékszerben! Strandra, fesztiválra, buliba kötelező a testlánc.
vous - 2016.04.29.
Az egész testeteket beborítja a nyár legtrendibb kiegészítője

Nem is olyan régen írtam nektek a hátláncokról, amik tulajdonképpen fordítva funkcionálnak, mint a nyakláncok és igazán elegáns hatást érhettek el vele. A testlánc inkább bulisabb, fesztiválkülsőt eredményez, és nagyobb, szabadon hagyott bőrfelületen mutat a leginkább.

A testlánc a nyakunktól indul, és végigfut az egész testen, kiemelve az alakot. Én fesztiválra és tengerpartra bikinivel tudom elképzelni, de van olyan megoldás is, amikor egy ruhára kerül a testlánc.

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.