Egyéb kategória

Nemes Jeles László a cannes-i filmfesztiválon lesz zsűritag

Nemes Jeles László Oscar-díjas rendező újabb rangos elismerést kapott. A 2016-os cannes-i filmfesztiválon lesz zsűritag.
vous - 2016.04.26.
Nemes Jeles László a cannes-i filmfesztiválon lesz zsűritag

Ott, ahol 2015-ben elhozta a zsűri nagydíját. Idén a cannes-i filmfesztivál május 11-én nyílik és 22-éig tart, ahol a kilenctagú zsűri egyike lesz Nemes Jeles László. Az Oscar-díjas rendező többek között olyan nevekkel osztja meg a „zsűriasztalt”, mint Arnaud Desplechin francia rendező, Valeria Golino és Kirsten Dunst színésznő, Mads Mikkelsen és Donald Sutherland színészek.

A zsűri elnöke pedig George Miller ausztrál filmrendező, forgatókönyvíró és producer lesz – adta hírül az Index.

Forrás:
AFP
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.