Egyéb kategória

Filléres megoldás, mutatós végeredmény: csináljatok ékszerdobozt 10 perc alatt!

Ezzel az egyszerű ötlettel nem akarom megváltani a világot – hiszen már szebbnél szebb ékszertartókat lehet kapni –, de ez a DIY tárolódoboz fillérekbe kerül, nagyon könnyű elkészíteni, és nagyon praktikus is. Ha pedig amúgy is szanaszét hevernek otthon nálatok ilyen-olyan üres dobozok, miért is ne hasznosítanátok őket?

vous - 2016.04.25.
Filléres megoldás, mutatós végeredmény: csináljatok ékszerdobozt 10 perc alatt!

Mivel nekem volt üres NORIE boxom, én ebből készítettem. Már csak egy-két darab filc anyagra volt szükségem, amit ti is könnyedén beszerezhettek bármilyen papír-írószer vagy hobbiboltban. Ha van felesleges 10 percetek, és szívesen elkészítenétek ti is ezt az ékszerdobozt, elmondom hogyan is készül.

Amire szükségetek lesz

  • egy kisebb és egy nagyobb doboz
  • olló
  • vonalzó
  • ceruza
  • 2 db A/4-es filc anyag

Elkészítése

  • Az egyik filc anyaggal vonjátok be a kisebbik dobozt, majd tegyétek bele a nagyobba.
  • Mérjétek le belülről a doboz mélységét, így megkapjátok a filc anyagnak, vagyis a bélésnek a szélességét, az anyag hosszára pedig hagyjatok rá legalább 10 cm-t. Majd vágjátok méretre.

Forrás:
Kerepeczki Anna

 

Forrás:
Kerepeczki Anna

 

Forrás:
Kerepeczki Anna
  • Hajtogassátok meg legyezőszerűen, és tegyétek bele a dobozba. Ha elég vastag a filc anyag, akkor megmaradnak ezek a kis hornyolások, mert belefeszül a dobozba, de ha mégsem így lenne, bele is ragaszthatjátok a dobozba.

Forrás:
Kerepeczki Anna

 

Forrás:
Kerepeczki Anna

 

Így juthattok hozzá a NORIE boxhoz

A tavaszi NORIE box dobozától a teljes szerkesztőségünk el van ájulva! Pedig ebben az esetben nemcsak a külcsín, de a belbecs is nagyon rendben van. Hogy mit találtok a dobozban, mielőtt ékszertartót készíthetnétek belőle? Az alábbi márkák termékei közül találtok egy-egy darabot a boxban: Olivia Natural, Original Source, Milani Cosmetics, New Noto, Nourish, Paula's Choice, Kell a púder (kupon). Megrendelni pedig itt tudjátok: NORIE box.

 

Forrás:
Kerepeczki Anna

 

Forrás:
Kerepeczki Anna

Ha ti nem rendelkeztek ezzel a NORIE-dobozzal – habár még tudtok rendelni, és persze nagyon megéri, hiszen nemcsak a doboz, de a beltartalom is szuper –, akkor bátran használjatok kisebb cipős- vagy elektronikai dobozokat. Ha nem elég szépek, de jó a méretük, csomagoljátok be őket kívülről-belülről egy szép csomagolópapírral.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.