Egyéb kategória

Filléres megoldás, mutatós végeredmény: csináljatok ékszerdobozt 10 perc alatt!

Ezzel az egyszerű ötlettel nem akarom megváltani a világot – hiszen már szebbnél szebb ékszertartókat lehet kapni –, de ez a DIY tárolódoboz fillérekbe kerül, nagyon könnyű elkészíteni, és nagyon praktikus is. Ha pedig amúgy is szanaszét hevernek otthon nálatok ilyen-olyan üres dobozok, miért is ne hasznosítanátok őket?

vous - 2016.04.25.
Filléres megoldás, mutatós végeredmény: csináljatok ékszerdobozt 10 perc alatt!

Mivel nekem volt üres NORIE boxom, én ebből készítettem. Már csak egy-két darab filc anyagra volt szükségem, amit ti is könnyedén beszerezhettek bármilyen papír-írószer vagy hobbiboltban. Ha van felesleges 10 percetek, és szívesen elkészítenétek ti is ezt az ékszerdobozt, elmondom hogyan is készül.

Amire szükségetek lesz

  • egy kisebb és egy nagyobb doboz
  • olló
  • vonalzó
  • ceruza
  • 2 db A/4-es filc anyag

Elkészítése

  • Az egyik filc anyaggal vonjátok be a kisebbik dobozt, majd tegyétek bele a nagyobba.
  • Mérjétek le belülről a doboz mélységét, így megkapjátok a filc anyagnak, vagyis a bélésnek a szélességét, az anyag hosszára pedig hagyjatok rá legalább 10 cm-t. Majd vágjátok méretre.

Forrás:
Kerepeczki Anna

 

Forrás:
Kerepeczki Anna

 

Forrás:
Kerepeczki Anna
  • Hajtogassátok meg legyezőszerűen, és tegyétek bele a dobozba. Ha elég vastag a filc anyag, akkor megmaradnak ezek a kis hornyolások, mert belefeszül a dobozba, de ha mégsem így lenne, bele is ragaszthatjátok a dobozba.

Forrás:
Kerepeczki Anna

 

Forrás:
Kerepeczki Anna

 

Így juthattok hozzá a NORIE boxhoz

A tavaszi NORIE box dobozától a teljes szerkesztőségünk el van ájulva! Pedig ebben az esetben nemcsak a külcsín, de a belbecs is nagyon rendben van. Hogy mit találtok a dobozban, mielőtt ékszertartót készíthetnétek belőle? Az alábbi márkák termékei közül találtok egy-egy darabot a boxban: Olivia Natural, Original Source, Milani Cosmetics, New Noto, Nourish, Paula's Choice, Kell a púder (kupon). Megrendelni pedig itt tudjátok: NORIE box.

 

Forrás:
Kerepeczki Anna

 

Forrás:
Kerepeczki Anna

Ha ti nem rendelkeztek ezzel a NORIE-dobozzal – habár még tudtok rendelni, és persze nagyon megéri, hiszen nemcsak a doboz, de a beltartalom is szuper –, akkor bátran használjatok kisebb cipős- vagy elektronikai dobozokat. Ha nem elég szépek, de jó a méretük, csomagoljátok be őket kívülről-belülről egy szép csomagolópapírral.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!