Egyéb kategória

Fantasztikus plakáttal kérik az alkoholistákat, hogy térjenek vissza a valóságba

Csodálatos, erős üzenetet sikerült plakátra vinniük az alkotóknak, akik az alkoholistákat szeretnék arra ösztönözni, hogy térjenek vissza a világba, a társadalomba.
vous - 2016.04.26.
Fantasztikus plakáttal kérik az alkoholistákat, hogy térjenek vissza a valóságba

Az alkoholizmus komoly probléma, ami ha elhatalmasodik az emberen, akkor fizikailag és mentálisan is szörnyű hatásokat mér a fogyasztóra. Testileg leépül, de ami még borzasztóbb, hogy elszakítja a realitástól, a családtól, barátoktól és a munkától. A tévhitekkel ellentétben az alkoholisták nem minden esetben döntenek az alkohol mellett, sokan önnön akaratukból választják a küzdelmet az alkohol ellen, és térnek a leszokás útjára.

Őket szerette volna az Ogilvy & Mather biztatni a plakátjaival, „Térj vissza” címszóval. A plakátokon egy palack formájú szakadék áll az alkoholista ember és a „világ”, azaz a család, barátok között. Ám ezek az emberek mind közel állnak a szakadék széléhez, az alkoholista felé fordulnak, ezzel is jelezve, hogy visszavárják őt.

Apropó, tudjátok, mi történik a testetekkel, ha 2 hónapig mellőzitek az alkoholt? Zsófi bevállalta, és meg is osztotta veletek a tapasztalatait. Ha pedig egyáltalán nem isztok, ezek a mondatok tuti ismerősek lesznek nektek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.