Egyéb kategória

Aki kurvának megy, ne csodálkozzon? – Na álljon csak meg a menet!

Prűdek vagyunk, eszméletlenül prűdek. Közben meg perverzek is. Ennek a két, egymással csak látszólag szemben álló nemzeti alapattitűdnek a következménye az, hogy nekünk az erotikus fotó pornó, a táncosnő meg kurva. Akárhogy is, egyikük se sírjon, ha esetleg megalázzák, megverik (ne is folytassuk a sort): se az erotikus modell, se a pornós, se a táncosnő, a prostituált meg aztán végképp ne. Mind megérdemelte ugyanis.
vous - 2016.04.23.
Aki kurvának megy, ne csodálkozzon? – Na álljon csak meg a menet!

Mindez arról jutott eszembe, hogy egy Mészáros Dóra nevű sztriptíztáncosnő képet posztolt szombaton a lila fenekéről, amit egy legénybúcsú főszereplője legyintett meg a negyedik feles hevében. Úgy, hogy annak másnapra is nyoma maradt: zúzódások.

A képet a Facebook-felhasználók egyrészt rögtön jelentették meztelenségért (egy farpofa! egy sztriptíztáncosnő oldalán! hallatlan!), másrészt pedig még a leginkább szociálisan érzékenynek hitt fórumokon is belefutottam a következő szöveggel megtoldott megosztásba: „aki kurvának megy, ne csodálkozzon, ha megb—-ák”.

Sokat elárul ez a mentalitás az egész néplélekről. Hogy mit is értek ez alatt? Itt elmondom.

Forrás:
Mészáros Dóra Facebook
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.