Egyéb kategória

Állati barátság: a cica nem ereszti ágyából a gyíkot

A macska a legszeszélyesebb állat a világon, kiismerni őket lehetetlen, de talán pont ebben rejlik a varázsuk, pont ezért szeretjük őket annyira. De ők is tudtak ám szeretni. Egy kiscica furcsa barátságot kötött egy szakállas sárkánygyíkkal.
vous - 2016.04.22.
Állati barátság: a cica nem ereszti ágyából a gyíkot

Túl az uborka-macska kérdésen, létezik egy cica, aki nagyon bátor. Hálótársául egy szakállas sárkánygyíkot választott. Édesen öleli, együtt szuszognak, amíg a hüllő pajtinak elege nem lesz a cica állandó bújásából. A cicus azonban még ilyenkor sem ereszti ki az ágyból a gyíkot, folyamatosan utánakaparászik.

Talán létezik cica-gyík barátság? Nem merném kijelenti, szerintem ez a kapcsolat kicsit egyoldalú.

Nézzétek meg az aranyos videót!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.