Egyéb kategória

A szelfizés nagyon király szintre lépett: megérkezett a zenélő önfotó

Tudjátok, mire gondolok először, amikor felébredek reggel? Nyilván először a reggelire, igen. Másodszor pedig – a reggeli tápanyagbevitelnek és vércukorszint-emelkedésnek köszönhetően izgatottan – arra, hogy vajon milyen csodálatos új dolog fog velem történni aznap.
vous - 2016.04.23.
A szelfizés nagyon király szintre lépett: megérkezett a zenélő önfotó

Ma nagyon megérte felkelnem! A szelfizés még mindig fénykorát éli, és bár én nem vagyok nagy szelfikirálynő, egy új programra én is teljesen rákattantam. A legjobb, hogy még a legrondább képekből is szuperjót varázsol. Na, azért ne gondoljatok semmi nagy dologra, semmi köze a Photoshophoz, nem leszünk tőle Kulcsár Edinák, egy teljesen eltérő módszerrel csal mosolyt az arcunkra.

A Face Melody egy weboldal, ahová betöltve a fotónkat, elemzés után egy, az arcunkra jellemző dallamot kezd lejátszani, ami elvileg megegyezik a hangulatunkkal. A kedvenc részem az volt, mikor a fotóm össze-vissza forgott a képernyőn ritmusra, engem megnyert magának!

Okos kis dolog, tényleg boldog vagyok a fotón (Akkor készítettem, amikor az első napom volt itt a VOUS-nál), és a hozzá mellékelt zene is teljesen betalált. Bár a szám címe nekem nagyon kínai.

Próbáljátok ki különböző hangulatú fotókkal, imádni fogjátok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!