Egyéb kategória

Nagy tavaszi parfümkörkép: ezekre esküsztök ti!

Úgy érzem, hogy tavasszal minden megváltozik. Csicseregnek a madarak, kivirágzik a környezetünk, sőt mintha mi magunk is megújulnánk egy kicsit. Nemcsak a szürke, kötött pulcsikat cseréljük le, hanem bizony a parfümünket is. Pár napja megkérdeztem tőletek, hogy milyen illatokat fújtok magatokra tavasszal, a beérkező válaszokból és képekből pedig összeválogattam nektek egy kis listát. Íme!
vous - 2016.04.21.
Nagy tavaszi parfümkörkép: ezekre esküsztök ti!

Szerintem egy parfüm kifejezetten jól szemlélteti viselőjének személyiségét. Vannak, akik a nagyon cukorkás, édesebb, míg mások a sportosabb, frissebb illatokért vannak oda. És ez bizony mind elárulhat valamit a viselőjéről. Én személy szerint szeretem évszakonként váltogatni a parfümjeimet, hiszen nagyban befolyásolja a hangulatomat az, hogy milyen idő van odakint.

A héten megkérdeztelek titeket, hogy milyen illatot szerettek ilyenkor, tavasszal magatokra fújni. Nagyon sokan megosztottátok velünk kedvenceiteket, melyekért roppant hálásak vagyunk. Most ebből láthattok egy kis részletet, mely elég jól szemlélteti, mik is nagyjából a favoritok.

1. Vivien a Police illatáért őrül meg

Forrás:
Velencei Vivien

Úgy tűnik, a Police márkától a To be the Queen illatot nem csupán Vivien imádja, hiszen többen is jeleztétek, hogy ezt használjátok. Sokatok szerint mennyei illata van, így feltétlenül megéri beruházni rá.

2. Ágnesnél a Paco Rabanne a nyerő

Forrás:
Szász Ágnes

Második legkedveltebb illatotok a Paco Rabanne-tól az Olympea illat volt. Nem csupán az illata fenséges, de maga az üveg kivitelezése is megér egy misét. Én azonnal szerelmes lettem!

3. Bianka és Giorgio Armani tökéletes párost alkotnak

Forrás:
Dani Bianka

És tessék, a Sí! Nagyon örülök, hogy ti is szeretitek, ugyanis én konkrétan imádom ezt a parfümöt! Anyukám tavaly kapta meg születésnapjára és mind a ketten odáig vagyunk érte. Igen, néha lopok tőle egy-két fújást titokban.

4. Emi a Chanelért rajong

Forrás:
Lakatos Emi

Az örök klasszikus Chanel! Nem is tudtam volna ezt a listát elképzelni egy kis Chanel nélkül, ez a No. 5 névre hallgató illat pedig egyszerűen megunhatatlan. Illetve többen is említettétek a Coco Mademoiselle fantázianevet viselő csodaságot, mely szintén megér egy próbát.

5. Zsuzsa és Christina Aguilera igazi barátnők

Forrás:
Lenart Zsuzsa

Bizony, van, aki kedvenc tavaszi parfümjéből nem is egy, hanem azonnal négyfélét használ! A Christina parfümök már látványra is csodálatosak, hát még az illatuk milyen elképesztő. Ajánljuk valamennyit!

Ha nem tudjátok, milyen illatba öltözzetek tavasszal, reméljük, most tudtunk segíteni ebben.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.