Egyéb kategória

Szexi pózok az olvasás szerelmeseinek

Most végigpörgettem a képeket magamról gondolatban, hogy gyerekkoromban hogyan, milyen módon olvastam a könyveket, és néhány pozíción hangosan felnevettem. Hiába, a könyvolvasásnak egyetlenegy hátulülője van: előbb-utóbb minden póz kényelmetlenné válik.
vous - 2016.04.23.
Szexi pózok az olvasás szerelmeseinek

Komolyan. A zsibbadás alap, eljön az a pillanat, hogy érzéketlenre feküdjük valamelyik testrészünket, és emiatt váltanunk kell. Ha pedig egy póz kellemetlen volt, akkor kreálni kell egy újat. Loryn Brantz pontosan ezeket a kínlódásokat ragadta meg, és rajzolt egy mókás olvasópóz-Káma-szútrát, minek minden egyes képkockája annyira igaz, hogy csak na.

A kába oldalazó

Ez a póz számomra megmagyarázhatatlan, hogy miért csináltam, de tényleg működik. Az első fél órában iszonyú kényelmes, de csak a megfelelő méretű kanapén/fotelben kivitelezhető. Fél óra múlva azonban olyan alkarzsibbadásotok lesz, hogy érzéstelenítés nélkül amputálhatnátok.

Forrás:
Loryn Brantz

A veszélyes olvasó

Akinek külön könyvespolca van feláldozható könyvekkel. Akármit is csináltam, hogy megóvjam a könyveimet a szétázástól, lehetetlen volt kivitelezni. Mindig eláztak. Mindig.

A potyogtató póz

Többnyire akkor kényszerültök rá, ha már a hason fekvő pózban nagyon elzsibbadt a karotok. Két veszélye van ennek az elsőre kényelmesnek tűnő póznak: az egyik, hogy fájni kezd a karotok, a másik, hogy meglepően gyakran az arcotokon landol majd a könyv. Egyébként is bosszantó így lapozni.

A relaxáló póz

Nekem az egyik nagy kedvencem volt. Így mindig úgy éreztem, maximálisan átadhatom magam az olvasásnak, és az egész testem pihekönnyűvé vált. Igaz, bekövetkezett a lehetetlen: a hátam is elzsibbadt egy idő után, de még így is ez a legtovább fenntartható póz.

Magatokra ismertek?

Ha nem, még több pózt itt találtok, de ha hasonló vicces illusztrációkat nézegetnétek, akkor ismerkedjetek meg a terhesség nyűgjeivel vagy a macskás gazdik hétköznapjaival.

Címkék: #könyv #olvasás #póz
Ajánlott cikkek