Világ

Ez egy fél coming out James Francótól?

James Franco végre válaszolt a kérdésre, amit már rengeteg riporter feltett neki, de ő eddig mindig ügyesen hárított. „Egy kicsit meleg vagyok” – mondta.
vous - 2016.04.20.
Ez egy fél coming out James Francótól?

Bár egy könnycseppet elmorzsoltunk a 38 éves színész kijelentése miatt, de semmi vész, mert James azért nem akasztott tiltótáblát a nyakába. A sztár most először beszélt a szexuális hovatartozásáról – a New York Magazin hasábjain azt is egyértelművé tette, miért várt mostanáig.

„Túl sokat foglalkozik a média a szexualitásommal, ezért döntöttem úgy, itt az ideje, hogy tisztázzam a helyzetem. Igen, egy kicsit meleg vagyok, van bennem egy kis meleg James. Szeretek férfiakkal flörtölni, bár még sosem kerültem intim kapcsolatba egyikükkel sem.

Forrás:
AFP

Ha a szó szoros értelmében nézzük, akkor gondolom, biszexuálisnak mondhatom magam, mert ugyanúgy élvezem a férfiakkal és nőkkel való előjátékot is, még akkor is, ha a férfiakkal sosem mentem tovább” – vallotta be a színész.

Valóban voltak előjelei annak, hogy a színész egy rendkívül nyitott pasi. De most ő is tiszta vizet öntött abba a bizonyos pohárba.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.