Egyéb kategória

Igazi ajándék a tavasszal ünneplőknek: nézzétek, mit rejt a NORIE box!

Ezúttal egy különleges funboxing videóval készültem nektek: megjelent a tavaszi NORIE-box!

vous - 2016.04.19.
Igazi ajándék a tavasszal ünneplőknek: nézzétek, mit rejt a NORIE box!

A tavalyi doboz tartalma meglepetés volt, idén viszont nem tartogatok zsákbamacskát, és megmutatom, mit rejt a tavaszi NORIE box. Sőt, egy kis meglepetéssel is készültem nektek. Bár rohamosan fogynak a dobozok, kettőt félretettem nektek, amiket kisorsolok majd. És hogy mit rejt a tavaszi NORIE box? A videóból megtudhatjátok!

Objektum doboz

A nyereményjátékért kattintsatok a Facebook-oldalamra, ha pedig nem csak magatoknak szeretnétek egy dobozt vagy csak biztosra akartok menni, akkor ITT beszerezhetitek anyák napjára, ballagásra vagy egy tavaszi, csajos születésnapi bulira.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.