Egyéb kategória

Kulka János családja újabb közleményt adott ki

Kulka János kedd este életmentő műtéten esett át. A színész agyi infarktussal került kórházba. Orvosai bíznak a teljes felépülésében, mivel az agyi vérrögöt sikeresen eltávolították.
vous - 2016.04.16.
Kulka János családja újabb közleményt adott ki

A hírek szerint csütörtökön azért küzdöttek az orvosok, hogy Kulka újra beszélni tudjon. A színész péntekre magához tért, és a beszámolók szerint tudatánál volt.

Péntek délutánra a színész családja közleményt juttatott el a 24.hu szerkesztőségének, melyben azt írják:

„Ezúton köszönjük a sok aggódó és biztató megkeresést, amelyet János és mi is az elmúlt napokban kaptunk. Jánoson kedden este egy életmentő műtétet hajtottak végre az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet orvosai. Állapota jelenleg is súlyos, azonban az elmúlt napokban javulás tapasztalható. A közeljövőben kezelőorvosai hivatalos tájékoztatást nyújtanak betegségével kapcsolatban.

Ezúton jelezzük, hogy a mostani, valamint a korábban kiadott közleményen túl a média irányába a család semmiféle tájékoztatást nem adott; a bulvárban napvilágot látott, a család nyilatkozatára hivatkozó cikkek alaptalanok. Kérjük a sajtó munkatársait, tiszteljék meg Jánost és a nyilvánosságot azzal, hogy kizárólag valós, a hivatalos közleményeken alapuló információt jelentetnek meg.”

A Borsnak Kulka személyi edzője azt nyilatkozta, a színészt hat héttel ezelőtt is műteni kellett – akkor hasi érműtétje volt.

Ajánlott cikkek