Egyéb kategória

Tátva maradt a szánk: az nem lehet, hogy ez nem trükkfelvétel!

Elég stresszes életet élünk. Néha kicsit vissza kéne venni a rohanásból, a folytonos gondolkodásból és aggodalomból. Könnyű ezt mondani, ugye? Most pár másodperc alatt ellazíthatjátok magatokat egy Instagram-videónak köszönhetően. Én sem hittem el először, de tényleg annyira kellemes és nyugtató nézni! Viszont alig hiszem el, hogy ez nem trükkfelvétel...
vous - 2016.04.16.
Tátva maradt a szánk: az nem lehet, hogy ez nem trükkfelvétel!

Tegyük fel, a munkahelyen megnézitek az utolsó e-mailt, már majdnem mindennel készen vagytok. Tegyetek meg egy dolgot: mielőtt lelépnétek, csekkoljátok az Instagramon Seb Lester videóit! A nagyszerű tehetséget a Refinery29 fedezte fel a közösségi oldalon. Videóiban divatmárkák, együttesek, csapatok logóit rajzolja, de olyan tökéletességgel, hogy eláll minden szó! Amit ő művel, az egyszerűen elképesztő!

Munkáját nézni valamiféle varázslatos módon nyugtató. De miért vannak ilyen csillapító hatással ránk a videói? Talán az nyűgöz és nyugtat le minket egyszerre, hogy egy vonással képes szabályos és tökéletes vonalat húzni? Vagy ugyanolyan hibátlan vékony és vastag vonalakat rajzol egy suhintásra? Erre nem tudjuk pontosan, mi a magyarázat, de annyira szabályosan és könnyedén csinálja, hogy a szerkesztőségben nem találunk szavakat. Nézzétek meg ti magatok is!

A többi videót megtaláljátok Seb Lester Instagram-oldalán.

Nektek hogy tetszik?

Ajánlott cikkek