Trend

Bizonyítékunk van rá: Anna Wintour ugyanazt a szandált hordja 20 éve!

Elképzelhető, hogy valaki évekig hordjon egy ruhadarabot vagy egy cipőt. Na de hogy 20 évig? Pedig ezt teszi Anna Wintour, a Vogue főszerkesztője a szandáljával. Ha azt feltételeztétek róla, hogy kétszer sosem viseli ugyanazt, tévedtetek. Nézzétek csak!

vous - 2016.04.16.
Bizonyítékunk van rá: Anna Wintour ugyanazt a szandált hordja 20 éve!

A Daily Mail Online tette az érdekes felfedezést, miszerint a főszerkesztő már második évtizede ugyanabban a Manolo Blahnik szandálban jelenik meg minden fashion week rendezvényen. Úgy látszik, neki túlságosan is bejött ez a darab. De vizsgáljuk meg az esetet közelebbről! Hogy is van ez pontosan?

Azt, hogy minden Met Galán ugyanazt a szandált hordja, képek is bizonyítják. De természetesen nem pontosan ugyanazt a darabot viseli már több évtizede, hanem megrendelésre készülnek neki a szandálok, amikből minden szezon elején beszerez egyet. Nyilván rongyosra hordta volna már öt év alatt is ugyanazt az egy modellt…

Bár a Manolo Blahnik szandálok sokszor extravagánsak és csillogósabbak, Anna Wintouré egy klasszikus darab. Kétség nem fér hozzá, hogy nagyon szeretheti a rá szabott modellt!

Forrás:
photos.toofab.com

Forrás:
photos.toofab.com

Forrás:
frillseeker.ie

Forrás:
photos.toofab.com

Forrás:
www.bellanaija

Nektek mi a véleményetek a divat legbefolyásosabb asszonyának szandáljáról? Ti hordanátok ugyanazt ilyen sokáig?

Ajánlott cikkek