Egyéb kategória

Terráriumot minden lakásba! Kígyó helyett növényekkel

Két gyengém van: az egyik a minimalista, a másik a geometrikus stílus. Csoda hát, hogy megremegett a tekintetem, mikor ráakadtam ezekre a gyönyörű geometrikus terráriumokra?
vous - 2016.04.17.
Terráriumot minden lakásba! Kígyó helyett növényekkel

Az esküvőre való készülődés miatt a Pinterest és egyéb kreatív oldalak tartalmát úgy falom, mintha attól kéne tartanom, hogy holnaptól nem lesz internet, és addig sürgősen le kell mentenem mindent. Így akadtam rá ezekre a csodás geometrikus terráriumokra.

Hogy mire való? Ültethettek bele virágot, leginkább kaktuszféléket, de akár köveket is tehettek bele – hacsak nem poháralátétet akartok csinálni belőlük –, sőt, esküvőn mécsestartóként és a gyűrűpárna helyettesítőjeként is helytáll. Elhelyezhetitek sík felületen, de lógathatjátok is, egészen kicsi mérettől a nagy változatig kaphatóak, mindenféle formában.

Szerezzetek be ti is egyet!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!