Egyéb kategória

Besírtok: igaz aranyköpések a hivatalokból

Az ügyfélszolgálatosokra az emberek nagy része kiakad, hiszen mindig nehéz velük, bunkók, és mintha állandóan dühösek lennének. Pedig nekik sem buli a munka, ha belegondoltok, mennyi fura alakkal találkoznak naponta.
vous - 2016.04.17.
Besírtok: igaz aranyköpések a hivatalokból

Nekem van is egy ismerősöm, aki ilyen pozícióban dolgozik, és rendre elszórakoztat az ügyfelek mulatságos vagy éppen tanulságos szövegeivel. Ebből is látszik, hogy ők is emberek, van humoruk, de az idegeik is elpattannak néha, ráadásul teljesen érthető okokból, hiszen nemcsak a munka elvesztése, hanem maga a munka is elég stresszes tud lenni néhanapján. Apropó, stresszesek vagytok? Itt Emcsi adott nektek szuper ötleteket, hogy kiegyensúlyozottabbak legyetek mindennap!

Forrás:
pexels

A lejárt/eltépett igazolvány esete

– Kérem a személyi igazolványát.
– Az egyik fele jó lesz?

– …….

*

– Uram, az ön igazolványa már fél éve lejárt.

– De hát az én képem van rajta!

Furcsa kérdések

– …akkor kérem, legyen kedves aláírni.

– Én vagyok az ügyfél?

*

A papíron lévő kérdés: mióta él a gyermek a háztartásban?

– Ide mit kell írni?
– A születése napját.
– Az enyémet?

*

– A nevéhez a nevet kell írni?

E-mailes parák

– Kérem, adjon meg egy e-mail címet.
– Egy létezőt?

*

– Kérem, adjon meg egy jelszót!
– Ööö. Oké, legyen fedönevemméhecske egyben.

– OKÉ.

Most mondjátok, hogy könnyű élete van egy ügyfélszolgálatosnak!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.