Egyéb kategória

Egyétek kecsesre magatokat hófehér natúr joghurttal!

Az élőflórás joghurt olyan csodaszer, ami megszünteti a puffadást, rendbe teszi az emésztést, helyrerakja a bélflórát, gyorsítja az anyagcserét, fehérjével látja el a szervezetet, és még finom is. A villámgyors joghurtdiétával akár egy hét alatt 2-3 kilótól is megszabadulhattok, de vigyázzatok, mert a hét elteltével sem eshettek újra neki a hűtőnek!
vous - 2016.04.08.
Egyétek kecsesre magatokat hófehér natúr joghurttal!

Ha gyorsan akartok megszabadulni néhány kilótól, célszerű végigcsinálni ezt az alacsony kalóriatartalmú, ám nagyon tápláló diétát. A lényege, hogy egy napon belül nem ehettek többet 700–1100 kalóriánál (hogy pontosan mennyit ehettek, az a testsúlyotoktól függ), és az étkezéseitekben mindig szerepelnie kell egy pohár (de legalább fél pohár) joghurtnak.

Imádjátok a joghurtot, és kipróbálnátok ezt a diétát? Kattintsatok a részletekért ide a Cookta oldalára, ahol szuperfinom, akár joghurtos falatokat is találhattok! Ha a joghurtot nem szeretitek, akkor tegyetek próbát a koldus diétával, vagy mondjatok le a kenyérről, és helyettesítsétek felhőkenyérrel!

Forrás:
cookta
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.