Egyéb kategória

Egyétek kecsesre magatokat hófehér natúr joghurttal!

Az élőflórás joghurt olyan csodaszer, ami megszünteti a puffadást, rendbe teszi az emésztést, helyrerakja a bélflórát, gyorsítja az anyagcserét, fehérjével látja el a szervezetet, és még finom is. A villámgyors joghurtdiétával akár egy hét alatt 2-3 kilótól is megszabadulhattok, de vigyázzatok, mert a hét elteltével sem eshettek újra neki a hűtőnek!
vous - 2016.04.08.
Egyétek kecsesre magatokat hófehér natúr joghurttal!

Ha gyorsan akartok megszabadulni néhány kilótól, célszerű végigcsinálni ezt az alacsony kalóriatartalmú, ám nagyon tápláló diétát. A lényege, hogy egy napon belül nem ehettek többet 700–1100 kalóriánál (hogy pontosan mennyit ehettek, az a testsúlyotoktól függ), és az étkezéseitekben mindig szerepelnie kell egy pohár (de legalább fél pohár) joghurtnak.

Imádjátok a joghurtot, és kipróbálnátok ezt a diétát? Kattintsatok a részletekért ide a Cookta oldalára, ahol szuperfinom, akár joghurtos falatokat is találhattok! Ha a joghurtot nem szeretitek, akkor tegyetek próbát a koldus diétával, vagy mondjatok le a kenyérről, és helyettesítsétek felhőkenyérrel!

Forrás:
cookta
Ajánlott cikkek