Egyéb kategória

Így könnyítsétek meg a várandósságot, ha nyári kismamák lesztek

Amikor télen a nők megtudják a nagy hírt, hogy várandósak, még el sem tudják képzelni, mivel kell szembesülniük a nyári hőségben. Gondoljatok csak arra, hogy a testhőmérsékletetek eleve magasabb lesz, és erre csak rátesz a kis csomag a hasatokban, és a melegítő párnácskák.
vous - 2016.04.11.
Így könnyítsétek meg a várandósságot, ha nyári kismamák lesztek

Persze, azért még nem kell pánikba esni, ha nyárra esnek a várandósságotok utolsó hónapjai. Nem fogjátok a légkondival édeshármasban tölteni a nyarat a négy fal között, mindössze csak tudnotok kell pár dolgot, amivel könnyebben átvészelhetitek a hőséget.

Kevesebb nátriumbevitel!

Ne nagyon sózzátok az ételeiteket, vagy legalábbis térjetek át a nátriumszegény só használatára. A só ugyanis visszatartja a testetekben a vizet, emiatt pedig sokkal duzzadtabbnak fogjátok érezni magatokat, mint egyébként.

Forrás:
pexels

Le a gyűrűkkel!

Nem elég, hogy izzadtok, és küzdötök a nyár minden bajával, még a gyűrűtöket is lézervágóval kell leszedni?! Teljesen normális, hogy az ujjaitok durván megduzzadnak ilyenkor, előzzétek meg a szorító gyűrűvel járó kellemetlen procedúrát. Szedjétek le a csecsebecséiteket, majd hűvösebb napokon ragyoghattok az összes ékszeretekben, addig pedig nézegessetek rusztikus gyűrűket, hátha valamelyik bővítheti a repertoárotokat!

Úszásra fel!

Nemcsak a hőség miatt tesz jót, ha belevetitek magatokat a medencébe, hanem azért is, mert a testetek hangosan fel fog sóhajtani a súlytalanság-orgazmus miatt. Különben is, ez egy jó alkalom, hogy felkészüljetek majd a gyereketekkel való közös baba-mama úszásra!

Nedves szivacs a barátotok!

Egy nedves rongy a tarkótokra, csuklótokra téve csodákra képes. Lehűt, mérsékli az izzadást, és felfrissültök tőle!

Plázázzatok!

Ha már nem bírtok otthon maradni, szabaduljatok el a plázákban, vagy mozizzatok egyet. Ezeken a helyeken ugyanis ingyen van a légkondi és a hűvös levegő: garantáltan jobban fogjátok érezni magatokat, és még egy kis shoppingolást is megejthettek közben.

Inni, inni, inni!

Tudom, a víz uncsi, de akkor is meg kell innotok a napi 10 pohár vizet. Segítünk ebben is, próbáljátok ki a VOUS vizes kihívását!

Ruha csak légáteresztő lehet!

Forrás:
pexels

Nem véletlenül, hiszen ezekben a ruhákban kellemesen átjár a szellő, és jobban viselitek majd a meleget. Tegyétek le a voksotokat a vászon- és pamutruhák mellett, ezzel minimalizáljátok az izzadságcsíkok számát, és elkerülhetitek a hőkiütéseket a cicitek alatt és a hasatokon is.

Elő a kényelmes cipőkkel!

Ez nem a magas sarkú szandálok időszaka lesz! Tudom, szupercsinosak, de részesítsétek előnyben a lapos, egyenes talpú, bő cipőket. Egyrészt a bokátok bedagad majd, és az egyensúlyotok is inkább a pocakotok irányába tolódik majd: elég lesz lapos cipőben egyensúlyoznotok.

Ajánlott cikkek