Egyéb kategória

A szépségápolás legbosszantóbb Murphy-törvényei

Murphy törvényei mindenhol ott vannak, így a kencék, sminkek körül is. Elvégre ki ne ismerné az olyan bosszantó helyzeteket, hogy ha egyetlen harisnyátok van, akkor azon tuti felfut egy szem?
vous - 2016.04.10.
A szépségápolás legbosszantóbb Murphy-törvényei

És ez csak egy a sok közül, amitől mi, nők a falra mászunk. Mert Murphy szereti a legfontosabb pillanatainkban keresztülhúzni a számításainkat, és azt meg senki sem viseli rendezett idegekkel. De nézzük is a legismertebb Murphy-törvényeket a szépségápolásban!

Ha egyvalami kifogy, minden kifogy!

És tényleg. Lehet az bármi, BÁRMI, naponta jöttök rá, hogy hát igen, ez IS kifogyott. Ha pedig egyszerre kell tetemesebb összegeket kiadni női szépségtermékekre, sokkal jobban fáj, mivel mi jobban tudjuk a pasiknál, hogy mi mennyibe kerül.

A legtökéletesebb frizura napján a Katrina-hurrikán tombol

Órákat szenvedtek a hajatokkal, úgy érzitek, végre sikerült összehoznotok álmaitok frizuráját, minden a helyén van, majd az utcára kilépve kócos Pumuklivá változtok. Korai volt az öröm, túl korai.

Rábukkantok álmaitok krémjére, aztán…

Én pont ebben szenvedek. Anyukám polcán bukkantam rá a csodaszerre, ami fantasztikusan hidratál, és bársonyos bőrt varázsol az arcomra, ám még sehol nem láttam ilyet. Fogalmam sincs, honnan fogom beszerezni. Köszi, Murphy! Lehet, hogy ki kellene próbálnom egy magyar krémet?

Forrás:
pexels

Ha elkészítitek életetek legjobb sminkjét…

Akkor aznap nem találkoztok senkivel. Lemondanak minden programot. NE. Kinek mutatjátok meg így életetek főművét?! Bezzeg, ha smink nélkül mozdultok ki a nagy rohanásban, tuti mindenkibe belebotlotok: még az exetekbe is.

Az utolsó pillanatban kifestett köröm soha nem megy remegés nélkül

Pedig nektek betonbiztos kezetek van, tökéletesen egyenesen tudtok lakkcsíkot húzni a körmötökre, de ez az utolsó 10 percben megszűnik létezni, sőt, extrán ügyetlenné váltok. Félrekenitek, benyomódik, csúnya lesz. Pedig csak 10 perc alatt túl akartatok esni a dolgon. Meh.

Tudtok ti is mondani egyet?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.