Egyéb kategória

Virágminta másképp – Idén (is) szerezzétek be a tavasz legtrendibb darabjait!

Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet – tartja a mondás. Pláne igaz ez azokra, akik a virágokat magukon, ruha formájában hordják. Ráadásul nemcsak jó emberek a virágimádó lányok, de divatosak is, hiszen nem meglepő módon ez a minta idén is újra hódít.

vous - 2016.04.06.
Virágminta másképp – Idén (is) szerezzétek be a tavasz legtrendibb darabjait!

Virágminta, de nem úgy!

Idén nem csak a megszokott, klasszikus virágminták köszönnek ránk vissza a ruhákról, a karakteresebb és méretesebb virágok, valamint az erőteljesebb színek is megjelennek az idei választékban. A virágok mellett a levelek bukkantak fel, így a kettő együtt szuperromantikus hangulatot varázsolhat az unalmas hétköznapokon is. A festői hangulatú képekről nem is beszélve, amik virágmintákkal ötvözve, szó szerint mint egy festmény tűnnek fel a ruhákon.

1. Zara, 2. H&M, 3. H&M

1. Zara, 2. H&M, 3. H&M

Hordjátok az év színeit!

A Pantone csapata minden év decemberében kihirdeti a jövő év színét. A tavalyi marsala után idén kapásból két szín győzött, a rózsakvarc és a higgadtkék lett a 2016-os befutó. A boltok polcai azóta is tömve vannak a paszteles árnyalatokkal, amikhez bátran hordhatunk virágmintákat is akár! Egy korábbi cikkünkben Nyaka Dóri, a VOUS stylistja elárulta, hogyan hordhatjátok stílusosan a két legtrendibb színt!

Milyen színekhez és mintához hordjuk?

A virágmintákkal könnyű dolgotok lesz, egyszerűen kombinálhatjuk a színekkel. Ha biztosra akartok menni, válasszatok olyan színt, ami megtalálható magán a mintán is, így az összhatás tökéletes lesz. De a legjobb választás, ha az év színeit ötvözitek az idei mintadivattal. Más mintákkal is bátran kísérletezzetek! Ha apró virágok díszítik a felsőtöket, ruhátokat, válasszatok hozzá vastag csíkos alsót. Ha viszont nagy virágokkal borított ruhához választanátok mintát, maradjatok a vékony csíkosnál! Igazán nőies hatást érhettek el, ha a virágmintát csipkés ruhákkal kombináljátok, a pöttyöket azonban kerüljétek, a két minta együtt már túlzás lenne! A kiegészítőket illetően nyúljatok nagyobb, drámai nyakláncokhoz vagy karkötőkhöz!

Forrás:
VOUS

Keverjétek a kockásat a kockással!

Sokan azt hiszik, mintás felsőt mintás alsóval tilos hordani, így jó hírt hoztunk. Semmi sem tabu, de egy kis odafigyelés nem árt! Egy korábbi cikkemben már megnézhettétek, milyen mintát milyen színekkel és mintákkal ötvözzetek. Lemaradtatok? Ide kattintva elolvashatjátok! Ráadásul a NORIE Team stylistja, Dóri is megmutatta nektek, melyik az a minta, amivel sosem lőhettek mellé!

Ne csak ruhákon hordjuk!

Ha ti is imádjátok a virágmintát, jó hírünk van: idén nemcsak a ruhák, hanem az egyéb kiegészítők, mint táska és cipő, valamint a kendők is magukon viselik ezt a romantikus mintát. Tökéletes megoldás lehet egy virágos kiegészítő, ha nem vagytok elég bevállalósak egy mintás felsőhöz. Válasszatok mintás kiegészítőt az egyszerű, letisztult szettetekhez, a végeredmény máris hatásosabb lesz!

Forrás:
VOUS
Ajánlott cikkek