Egyéb kategória

Megmutatjuk nektek a NAGY-SZÍN-PAD! leghelyesebb zenészpasijait

Idén harmadik alkalommal rendezik meg a NAGY-SZÍN-PAD! tehetségkutató tehetségmutató versenyt, melynek célja, hogy a már ismert, népszerű, rendszeresen koncertező magyar zenekarokat vagy előadókat a jelenleginél jóval nagyobb ismertséghez segítse. Mi pedig ott jártunk a sajtótájékoztatón, ahol lencsevégre is kaptuk a leghelyesebb zenészpasikat!
vous - 2016.04.05.
Megmutatjuk nektek a NAGY-SZÍN-PAD! leghelyesebb zenészpasijait

A NAGY-SZÍN-PAD! tétje most is nagy: a győztes idén is meghívást kap a Sziget, a VOLT és a STRAND Fesztivál nagyszínpadára, képviselheti Magyarországot a 2017-es Eurosonic Fesztiválon, Hollandiában, valamint videoklippel és egy 500.000 Ft értékű üzemanyag-kártyával is gazdagodik. 2014-ben a Mary Popkids, tavaly pedig az Ocho Macho lett a verseny győztese, de az induló zenekarok közül a későbbiekben minden produkció kiemelkedő eredményt ért el, mint például az Ivan & The Parazol, a Halott Pénz, vagy a The Biebers.

Forrás:
Kerepeczki Anna

Idén 12 produkció kap lehetőséget, hogy bizonyíthassa „nagyszínpad-érettségét”. A versenyzők április 23-tól 12 napon át az Akvárium Klubban koncerteznek, a döntőt pedig ugyanitt, május 15-én rendezik majd meg. A közönség mellett ezúttal egy 24 tagú szakmai zsűri is értékeli, többek között Papp Szabi, Buda Marci, Wolfie és a Pamkutya is pontozza a produkciókat.

A NAGY-SZÍN-PAD! idei indulói:

Forrás:
Kerepeczki Anna
 • Bagossy Brothers Company
 • Bohemian Betyars
 • Esti Kornél
 • Freddie
 • Fran Palermo
 • Mongooz and the Magnet
 • Marge
 • Passed
 • Run Over Dogs
 • Superstereo
 • Szabó Benedek és a Galaxisok
 • Zaporozsec

És hogy mi az, ami nekünk nagyon hamar szemet szúrt? Hogy nemcsak nagyon tehetséges zenészek, de nagyon helyes pasik is feltűnnek majd a versenyen. Ha már a sajtótájékoztatón jártunk, gyorsan le is kaptuk őket és feltettünk nekik egy nagyon fontos kérdést: miért pont ti érdemelnétek meg a győzelmet?

Freddie

„Szerintem erre nem én vagyok hivatott válaszolni, az a közönség dolga. Az én dolgom az, hogy szórakoztassam őket, úgyhogy azon az estén, mikor rajtunk van a sor a lehető legjobb minőségű és kedélyű koncertet fogjuk adni, aztán meglátjuk, hogy ez mennyire lesz elég.”

Mongooz and the Magnet

Forrás:
Kerepeczki Anna

A zenekart a sajtótájékoztatón Ian képviselte, így őt faggattuk.

„Miért? Miért ne? Fiatal zenekar vagyunk, a nulláról indultunk, most jön az első nagylemezünk, miért ne lehetne ez a Mongooz éve?” Valamint menedzserük, Pécsi-Szabó Dénes hozzátette, hogy leginkább azért nekik kéne nyerniük, mert méltó módon tudnák képviselni Magyarországot az Eurosonic Fesztiválon, hiszen már külföldi bookingjaik is vannak.

Fran Palermo

Forrás:
Kerepeczki Anna

A zenekar frontemberét, Henrit kérdeztük:

„Nagyon sok mindenben mások vagyunk, mint a többiek. Azért kéne megnyerni, hogy utána felléphessünk az összes fesztiválon, pl. Hollandiában, hogy megnyerjük a pénzt és a klipet, ilyesmik.”

Forrás:
Kerepeczki Anna

Bohemian Betyars

A Bohemian Betyars tagjainak elmondása szerint kicsit izgulnak a verseny miatt, mert a hegedűsük nemrég jött haza Franciaországból, valamint az énekesük egyelőre derékfájással küzd. Mi azért bízunk benne, hogy ettől függetlenül szuper bulit csinálnak majd!

Forrás:
Facebook/Bohemian Betyars

Zaporozsec

Hogyan készülnek a versenyre? Ők viccesen csak annyit mondtak, hogy zenélni már nincs idejük megtanulni, így leginkább tornáznak és futnak.

Forrás:
Facebook/Zaporozsec

Szívesen buliznátok velük együtt? Arra is van lehetőség! A koncertek után ugyanis az Akvárium Klub VOLT bárjában afterparti is lesz, ahol a fellépőkkel együtt bulizhatnak majd a rajongók. Arról, hogyan szavazhattok kedvenceitekre, bővebben ITT olvashattok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.