Egyéb kategória

Victoria Beckham széttárta lábait, az internet pedig elámult

Kiderült: Victoria Beckhamnek van humorérzéke. Évekig nagyon jól titkolta, de most végre megmutatta, széttárta lábait és körmöt reszel.
vous - 2016.04.01.
Victoria Beckham széttárta lábait, az internet pedig elámult

Már azon is meglepődtünk, amikor Victoria Beckham végre elmosolyodott, de a legutóbbi Instagram-fotója után rá kellett jönnünk, nemcsak mosolyogni tud, de humorérzéke is van. Na jó, azért azt is megmutatta, mennyire hajlékony. Kanapén fekve, tűsarkúban, kis feketében (ami egyébként egy nadrágszoknya), lábai 90 fokban, és ő körmöt reszel. Mindannyian így csináljuk, ugye, lányok?

Ha valaki eddig nem különösen kedvelte a büszke anyukát, a fotó után szerintem egy kicsit mindannyiótok szívébe belopja magát. Mi imádjuk ezt a nőt!

Lenyűgöző, mit meg nem tudsz csinálni egy térdnadrágban… azok a balettórák megtérültek!

– írta az akrobatikus fotó alá. Szóval, csajok, fontoljátok meg, hogy elkezdjetek balettozni.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.