Egyéb kategória

Autósnaptár csajoknak – Többé nem felejtitek el, mikor és miért vigyétek szervizbe a kocsit!

Ahhoz, hogy biztonságban érezhessük magunkat az utakon, autónknak jó állapotban kell lennie. Négykerekű barátunkat ugyanis nem elég használni, óvni is tudni kell, így időként jó, ha meglátogatunk egy szervizt. Az alábbi letölthető autósnaptárunk ebben segít most nektek, választ adva a mikor és miért kérdésekre.

vous - 2016.03.30.
Autósnaptár csajoknak – Többé nem felejtitek el, mikor és miért vigyétek szervizbe a kocsit!

Válasszatok jó szerelőt!

Jó autószerelőt nem egyszerű találni. A legtöbb ember azt gondolja, a helyi szaki úgy ver át, ahogy tud, a márkaszervizeknél meg a havi fizetését félti. Pedig egy kis utánajárással és néhány kérdéssel meggyőződhettek arról, jó autószerelőt választottatok-e. Ide kattintva nézzétek meg, mi az az 5 kérdés, amire ha választ kaptok, kiderül, jó autószerelőt választottatok-e!

Ahogy fodrászhoz sem járunk havonta, úgy a szervizlátogatást sem kell túlzásba vinni, az óvatosság azonban nem árt. Érdemes autónkat legalább évszakonként egy szakemberre bízni, hogy átnézze, minden megfelelően működik-e.

Kiemelt időszak a téli és a nyári szezon. Télen a havas, jeges idő miatt felkészülten szabad csak a volán mögé ülni, így elengedhetetlen például a hólánc vagy akár a téli gumi. A nyári szezonban pedig a hosszú, nyaralással egybekötött utak miatt érdemes több figyelmet szentelni a kocsinknak. Nem mindegy ugyanis, milyen fényszórókkal és klímaberendezéssel vágunk neki egy tízórás olaszországi autóútnak, de a VOUS szuper grafikája segít észben tartani, mikor, miért érdemes ellátogatnotok a szervizbe!

Forrás:
Karácsonyi Panka

Karácsonyi Panka, a VOUS grafikusa

1986 óta foglalkozom a világgal. Kezdetben fal-zsírkrétarajzokkal kápráztattam el a szüleimet, ebből aztán egy nem kimondottan egyenes út vezetett idáig. Mielőtt tervezőgrafikusként diplomáztam volna, tanítóképzőbe jártam, díszlet- és jelmeztervezést tanultam, és azóta is autodidakta módon szippantom magamba, ami éppen megtetszik. Ennek köszönhetően a fotótól a dizájntáska-tervezésen át a filmes kellékig sok mindent készítettem már munkám során, és izgatottan várom, mit hoz a jövő. Munkáim egy részét itt találjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!