Egyéb kategória

Halle Berry ruha nélkül pózol élete első Instagram-fotóján

Halle Berry tudja, milyen fontos az első benyomás. A gyönyörű színésznő csak pár napja csatlakozott az Instagramhoz, mégis az egész világ az ő posztjáról beszél. A színésznő ugyanis egy szál semmiben pózol a vadonban...
vous - 2016.03.30.
Halle Berry ruha nélkül pózol élete első Instagram-fotóján

Halle Berry kedden posztolta élete első fotóját Instagramra, amivel eléggé meglepte rajongóit. A 49 éves színésznő testét ugyanis semmi nem fedi, csupán két karkötő. A kép alá persze pár kedves sort is írt a követőinek:

„Sziasztok. Üdvözlök mindenkit! A mai egy nagyon izgalmas nap számomra… Alig várom, hogy megosszam veletek a világunkat olyan képeken keresztül, amelyek tükrözik az érzelmeimet és a felfogásomat. Én csodálom a fotózást és a képességet, hogy rögzíthetjük ezt a szokatlan világot, amiben élünk. Izgatott vagyok, hogy megoszthatom veletek a természet, a művészet és a divat iránti szeretetemet, remélem, a képek inspirálni fognak majd titeket és örömötöket lelitek bennük.❤”

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!