Trend

Mennyi az annyi? – pasik találgatják, mennyibe kerülnek a sminktermékek

Nézzünk szembe a tényekkel: van néhány olyan dolog, amit a pasik sosem fognak megérteni velünk, nőkkel kapcsolatban. Az egyik ilyen az, hogy miért költünk olyan sok pénzt a sminkcuccainkra. De mégis mennyi az annyi? Vajon kitalálják a pasik?
vous - 2016.03.29.
Mennyi az annyi? – pasik találgatják, mennyibe kerülnek a sminktermékek

Jó, persze, nem minden sminktermékünk drága, de egy-egy rúzs vagy alapozó sokszor megéri a pénzét. De vajon a pasik tisztában vannak vele, hogy mennyi az annyi? Hogy mennyibe kerül egy márkás szemhéjpúder vagy egy pirosító? Most leteszteltük!

A pasik elmondták, hogy nincsenek tisztában a pontos árakkal, de azért nem voltak restek találgatni. A tippjeik azonban nem mindig jöttek be…

Ha nehéz, akkor drága, szóval ez olcsó.

A mi kedvencünk a sminktermékek súlyán alapuló tippelés volt. Először mondjuk bejött, mivel a srác 3600 Ft-ot tippelt 2800 Ft helyett egy szemhéjpúderre. Ám legközelebb már eléggé melléfogott.

Az előzőben 6 szín volt és 2800 Ft-ba került. Ebben két szín van, szóval a 2800-at elosztod hárommal, így ez kb. 1000 Ft-ba kerül.

Azonban rossz hír, hogy 1000 Ft helyett a termék több mint 16 000 forintba kerül. De nézzétek csak, hogy kiborulnak, mikor meghallják a horribilis összegeket – főleg a közel 40 000 forintos alapozótól akadnak ki.

Címkék: #pasik #smink #videó
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!