Egyéb kategória

Reggeli készülődés mindössze 20 percben? Nem lehetetlen!

Ugye ismerős a szitu, amikor reggel csak azért keltek fel, akár egy órával is korábban, hogy hajat mossatok, és hogy elkészítsétek a tökéletes sminket. Már ott nagyot hibáztok, hogy előző este korábbra állítjátok az ébresztőt...
vous - 2016.03.27.
Reggeli készülődés mindössze 20 percben? Nem lehetetlen!

Valljuk be, a reggelek a szépségmacerákról szólnak. Haj, smink, ruha. Jézus, mennyi mindent kell végiggondolni, majd megvalósítani! Emlékeztek, amikor abban segítettem, hogyan készüljetek el 20 perc alatt? Most megfordítom a dolgot, és adok pár tippet, mi az, amit reggel semmiképpen se csináljatok, ha időt szeretnétek spórolni. Ha sikerül, ezúttal jóval kevesebb, mint 20 perc alatt letudjátok a reggeli készülődést, de tökéletes sminkben és hajban indultok útnak.

Ne reggel csináljátok meg a hajatokat!

Nem arra gondolok, hogy csináljátok meg a tökéletes lófarkat még este, hanem gondoljátok végig, és próbáljátok ki a másnapi frizurát lefekvés előtt. Így reggel nem kaptok idegrohamot, hiszen ha nem megy, az már este kiderül. És természetesen este mossatok hajat, ne reggel.

Ruha kikészítése még ESTE

De a legutolsó kiegészítőt is gondoljátok végig és keressétek elő. A legrosszabb, ha még reggel kell kikutatni a megfelelő kartötőt a szetthez. Miután pedig feltúrtátok az egész lakást, rájöttök, hogy kölcsönadtátok a legjobb barátnőtöknek.

Este zuhanyozzatok!

Ezzel nemcsak időt takarítotok meg, de mindig tisztán fekszetek majd bele az ágyba.

Forrás:
giphy.com

Túl sok szépségcuccot használtok

Ne, ne, ne! Nem kell! Reggelente nem kell előszedni a 29. sminkecsetet. Korrektor, BB krém, szempillaspirál, bronzosító vagy pirosító pont elég lesz. Gondoljatok bele, ezek használata után is olyan lesz a fürdő, mintha kitört volna a sminkháború. Nem kell tetőzni!

Elhatározzátok, ezen a napon extra-extra jól fogtok kinézni

Aha, és ez hányszor jött be? Szerintem nem vagyok vele egyedül, hogy általában pont akkor nem lesz életem szettje életem szettje, amikor ezt már jó előre eltervezem. Csajok, ne gondolkodjatok nagyban. Egyrészt egy átlagos hétköznap teljesen felesleges, és higgyétek el, a kevesebb MINDIG több. A fehér trikó és farmer zseniális párosítás.

Forrás:
giphy.com
Ajánlott cikkek