Egyéb kategória

Most akkor Britney retusálja a képeit, vagy sem?! Állítják, ő az Instagram új Photoshop-királynője

Mindenki Britney testén pörög. Most akkor manipulálja a képeit, vagy sem? Tényleg ennyire bomba formában lenne? Lányok, belegondoltatok abba, hogy milyen fárasztó lenne minden egyes fotótokat kiretusálni?! Szerintetek Britney Spearsnek lenne erre ideje?
vous - 2016.03.26.
Most akkor Britney retusálja a képeit, vagy sem?! Állítják, ő az Instagram új Photoshop-királynője

„Dehogy, biztosan van erre egy külön embere…” – ilyen és ehhez hasonló kommentek érkeznek az énekesnő fotói alá. Most, amikor gőzerővel készül új albuma megjelenésére, és amikor rendszeresen fellép Las Vegasban, tényleg ilyenekkel fárasztaná magát? Legutóbbi bikinis képe megosztotta az internetet. Volt, aki szerint kizárt, hogy Brit ennyire vékony legyen: biztosan fotómanipulációról van szó. Szerintünk viszont igenis élete legjobb formájában van. Bizonyítékul hoztunk pár képet és videót. Azt természetesen mi sem tudjuk biztosra, hogy nem manipulálja-e a képeit – mi csupán hiszünk a szemünknek és Britney-nek.

Tudjátok, olyan ez, mint az ártatlanság vélelme…

Good afternoon!

Britney Spears (@britneyspears) által közzétett fénykép,

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.