Egyéb kategória

A Glamour-gála legmenőbb szelfijei: Csobot Adéltól és Kulcsár Edinától tanultunk

A VOUS-lányok rangos eseményre voltak hivatalosak, Glamour-gálára mentek, ahol szelfiversenyt rendeztek, és megtudtak mindent az önfotó rejtelmeiről. A legmenőbb sztárok adtak nekik és így nektek is tanácsot, mitől is lesz jó egy szelfi.
vous - 2016.03.18.
A Glamour-gála legmenőbb szelfijei: Csobot Adéltól és Kulcsár Edinától tanultunk

Nina, Anna és Emcsi indult útnak, hogy képviseljék a VOUS-t a Glamour Women of the Year gálán, ahol az év legtehetségesebb nőit díjazták. Ahogy tőlünk már megszokhattátok, különcködtünk egy kicsit, és a ruhákon és hajakon túl valami másra voltunk kíváncsiak. Mégpedig arra, hogy mi a tökéletes szelfi titka.

Caramel

Amennyire közvetlen és kedves Caramel, olyannyira nem szeret szelfit készíteni, de rá kellett jönnie, hogy a rajongói igenis megkövetelik tőle, így csakis számukra készít képet. Elmondása szerint ez nem az ő világa, így saját magának sosem készít szelfit.

Nyári Dia

A Barátok közt gyönyörű színésznője szerint a tökéletes szelfi titka, ha rajta van a kutyusa. Ezzel nem tudunk és nem is akarunk vitatkozni. Egyetértünk Diával, fotózkodjatok ti is többet a házi kedvenceitekkel.

Sáfrány Emese (Aleska)

A sztárcsajszi talán hivatalosan is a hazai szelfikirálynő. Elég csak annyit mondani: #aleskadiamonding, és máris mindenki tudja, hogy egy liftes tükörszelfiről van szó. Aleska azt vallja, hogy lehetőleg felülnézetből, a megfelelő fényviszonyok, szög és profil kiválasztásával szelfizzetek.

Forrás:
Turánszki Emőke

A legtöbb sztárcsajszi a megfelelő fényre esküszik.

Dukai Regina, Iszak Eszti és Vajna Timi is azt vallja, hogy minden a fény játékán múlik. Elnézve az Instagram-képeiket, ők ezt már profi módon csinálják, így nagyon sok szelfitrükköt elleshettek tőlük.

Forrás:
Turánszki Emőke

Forrás:
Turánszki Emőke

Forrás:
Turánszki Emőke

Kulcsár Edina

A gyönyörű Kulcsár Edina, aki korábban már mesélt nekünk arról, hogy ő sincs soha teljesen megelégedve magával, most elárulta: szerinte a titok a fényekben és a tökéletes szögben rejlik. A lényeg pedig, hogy ne másoknak, hanem magatoknak akarjatok tetszeni! Ha ezek megvannak, a szelfitek már nem lehet rossz.

Forrás:
Sarkadi Nikolett

Horányi Juli

Horányi Juli mostanában kevesebb időt tölt szelfizéssel, ugyanis minden idejét megpróbálja a szenvedélyére, vagyis a zenére fordítani. Ha azonban mégis van egy kis ideje fotózkodni, akkor a fekete-fehér képekre esküszik – így Nina is egy ilyen képet készített vele.

Forrás:
Sarkadi Nikolett

Szécsi Böbe és Szécsi Saci

A Szécsi lányok szerint a tökéletes szelfinek egyetlenegy titka van: a jó fényviszonyok.

Forrás:
Sarkadi Nikolett

Csobot Adél

A csodaszép kismama, Csobot Adél szerint a szelfinek nincs különösebb titka, csupán az önazonosság. Ha olyanok vagytok a képeiteken, mint a valóságban, annál több nem is kell.

Forrás:
Sarkadi NIkolett

Kovács Bettina Dóra

Az Éjjel-Nappal Budapest Zsófija bizony tudja, hogy kell pózolni, így ha valakitől, akkor tőle elleshetitek a leghasznosabb praktikákat. Egy ilyen gyönyörű és különleges fülbevaló például biztosan odavonz minden tekintetet.

Forrás:
Sarkadi Nikolett
Ajánlott cikkek