Egyéb kategória

A Glamour-gála legmenőbb szelfijei: Csobot Adéltól és Kulcsár Edinától tanultunk

A VOUS-lányok rangos eseményre voltak hivatalosak, Glamour-gálára mentek, ahol szelfiversenyt rendeztek, és megtudtak mindent az önfotó rejtelmeiről. A legmenőbb sztárok adtak nekik és így nektek is tanácsot, mitől is lesz jó egy szelfi.
vous - 2016.03.18.
A Glamour-gála legmenőbb szelfijei: Csobot Adéltól és Kulcsár Edinától tanultunk

Nina, Anna és Emcsi indult útnak, hogy képviseljék a VOUS-t a Glamour Women of the Year gálán, ahol az év legtehetségesebb nőit díjazták. Ahogy tőlünk már megszokhattátok, különcködtünk egy kicsit, és a ruhákon és hajakon túl valami másra voltunk kíváncsiak. Mégpedig arra, hogy mi a tökéletes szelfi titka.

Caramel

Amennyire közvetlen és kedves Caramel, olyannyira nem szeret szelfit készíteni, de rá kellett jönnie, hogy a rajongói igenis megkövetelik tőle, így csakis számukra készít képet. Elmondása szerint ez nem az ő világa, így saját magának sosem készít szelfit.

Nyári Dia

A Barátok közt gyönyörű színésznője szerint a tökéletes szelfi titka, ha rajta van a kutyusa. Ezzel nem tudunk és nem is akarunk vitatkozni. Egyetértünk Diával, fotózkodjatok ti is többet a házi kedvenceitekkel.

Sáfrány Emese (Aleska)

A sztárcsajszi talán hivatalosan is a hazai szelfikirálynő. Elég csak annyit mondani: #aleskadiamonding, és máris mindenki tudja, hogy egy liftes tükörszelfiről van szó. Aleska azt vallja, hogy lehetőleg felülnézetből, a megfelelő fényviszonyok, szög és profil kiválasztásával szelfizzetek.

Forrás:
Turánszki Emőke

A legtöbb sztárcsajszi a megfelelő fényre esküszik.

Dukai Regina, Iszak Eszti és Vajna Timi is azt vallja, hogy minden a fény játékán múlik. Elnézve az Instagram-képeiket, ők ezt már profi módon csinálják, így nagyon sok szelfitrükköt elleshettek tőlük.

Forrás:
Turánszki Emőke

Forrás:
Turánszki Emőke

Forrás:
Turánszki Emőke

Kulcsár Edina

A gyönyörű Kulcsár Edina, aki korábban már mesélt nekünk arról, hogy ő sincs soha teljesen megelégedve magával, most elárulta: szerinte a titok a fényekben és a tökéletes szögben rejlik. A lényeg pedig, hogy ne másoknak, hanem magatoknak akarjatok tetszeni! Ha ezek megvannak, a szelfitek már nem lehet rossz.

Forrás:
Sarkadi Nikolett

Horányi Juli

Horányi Juli mostanában kevesebb időt tölt szelfizéssel, ugyanis minden idejét megpróbálja a szenvedélyére, vagyis a zenére fordítani. Ha azonban mégis van egy kis ideje fotózkodni, akkor a fekete-fehér képekre esküszik – így Nina is egy ilyen képet készített vele.

Forrás:
Sarkadi Nikolett

Szécsi Böbe és Szécsi Saci

A Szécsi lányok szerint a tökéletes szelfinek egyetlenegy titka van: a jó fényviszonyok.

Forrás:
Sarkadi Nikolett

Csobot Adél

A csodaszép kismama, Csobot Adél szerint a szelfinek nincs különösebb titka, csupán az önazonosság. Ha olyanok vagytok a képeiteken, mint a valóságban, annál több nem is kell.

Forrás:
Sarkadi NIkolett

Kovács Bettina Dóra

Az Éjjel-Nappal Budapest Zsófija bizony tudja, hogy kell pózolni, így ha valakitől, akkor tőle elleshetitek a leghasznosabb praktikákat. Egy ilyen gyönyörű és különleges fülbevaló például biztosan odavonz minden tekintetet.

Forrás:
Sarkadi Nikolett
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.