Egyéb kategória

Meg kell ismernetek a narancspucolás legegyszerűbb módját!

Újabb drámai változás következik be az életetekben, ugyanis biztosak vagyunk benne, hogy eddig ti is ugyanúgy pucoltátok a narancsot, mint mi. Köröm alá bemenősen, mindenhova spriccelve a narancs levét. Ám van egy egyszerűbb, jobb megoldás, mindössze egy késre lesz szükségetek.
vous - 2016.03.16.
Meg kell ismernetek a narancspucolás legegyszerűbb módját!

Arról már írtunk nektek, hogyan kell profin megpucolni egy gránátalmát, illetve elhoztuk nektek a szomorú hírt, hogy eddig nemcsak ti, de mi is rosszul használtuk a post-itet. Most a narancs héjának helyes eltávolításával szembesítünk titeket! Korábban már írtunk ezzel kapcsolatban két gyors módszerről, de most bemutatunk egy újabb és talán még könnyebb stratégiát.

Amíg nem ismertétek ezeket az eljárásokat, talán ismerős lehetett a szituáció, amikor belehatoltatok a narancs vastag bőrébe a körmötökkel, majd szét-, rosszabb esetben szembefröcskölt titeket. Tény, hogy narancsot pucolni nem egy boldogság, de az ízéért meg kell szenvedni.

Forrás:
pixabay.com

A Tablespoon talált egy technikát, ami főleg a mandarinnál válik be, de teljesen jó narancs esetében is. Egyszerűen vágjátok le a narancs két végét, a késsel hozzatok létre egy kis vágatot a narancs közepe táján, majd óvatosan nyissátok szét az egészet. Innen már könnyen meg tudjátok enni a héjon csücsülő gerezdeket.

Ha hazamegyünk, mi is rögtön kipróbáljuk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.