Egyéb kategória

Megfordult a világ: a láncot ezentúl a hátatokon hordjátok

Oh, ékszerek! Mennyire is imádunk benneteket! Én személy szerint a bizsukért is rajongok, annyi van belőlük, hogy csupán kettőt hordok a gyűjteményből. Ugye ismerős a helyzet? Az új őrületből viszont elég lesz csak egy darabot beszerezni, hiszen egy önmagában is nagyon különleges csecsebecséről beszélünk. VOUS-lányok, hátlánc, hátlánc, VOUS-lányok!
vous - 2016.03.14.
Megfordult a világ: a láncot ezentúl a hátatokon hordjátok

A hátlánc nagyjából másfél évvel ezelőtt robbant be a divatvilágba, ám akkoriban még csak a sztárcsajok kiegészítője volt, és leginkább vörös szőnyeges eseményeken aggatták magukra. Ne pánikoljatok, nekünk nem kell majd semmilyen különleges esemény, hogy nyáron, vagy ha az idő engedi, már hamarabb magunkra kapjuk a hátláncot.

Van kifejezetten a hátra készült lánc is, de ha van egy szép esésű, hosszú nyakláncotok, már csak egy hátul dekoltált felső kell, és mehet is a hátatokra a lánc.

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.