Egyéb kategória

Csókkirálynak hívnak a hátatok mögött? – teszteljétek, ti milyen partiarcok vagytok

Mi jut eszetekbe legelőször, ha meghalljátok azt, hogy Made in Hungária? Naná, hogy a Hungária együttes, akinek a dalait még mindig imádjuk. Ha ti is rajongók vagytok, akkor a következő tesztből kiderül, tényleg ti vagytok-e a csókkirályok.

vous - 2016.03.12.
Csókkirálynak hívnak a hátatok mögött? – teszteljétek, ti milyen partiarcok vagytok

Nem nagyon vagyok oda a magyar zenéért, mivel alapvetően úgy látom, hogy csak a külföldinek a koppintása. Nem állítom, hogy nincsenek olyan magyar előadók vagy együttesek, akik ne tettek volna le valamit az asztalra, de a többségre sajnos ez igaz.

Kivétel közülük a Hungária együttes, hiszen annak ellenére, hogy nem az én korosztályom zenéje mégis kívülről fújom a számaikat.

Most össze is állítottam nektek egy újabb tesztet, ezúttal a Hungária ismertebb dalainak segítségével. Ha szeretnétek megtudni, ti vajon csókkirályok vagytok-e, akkor tartsatok velem!

Miért éppen Made in Hungária?

Fenyő Miklós március 12-én ünnepli a születésnapját, ezért lett a nap témája a Made in Hungária. 2009-ben ugyanezzel a címmel film készült az életéről Szabó Kimmel Tamás főszereplésével. Az ’50-es évek Amerikáját idéző rock and roll életérzésről korábban már volt szó itt a VOUS-n. Ebből a cikkből elleshetitek a legalapabb stíluselemeket, itt pedig elviszünk benneteket a csinibabák és a jampecok közé.

Ajánlott cikkek