Test

„Életem legjobb döntése volt!” – A mellkisebbítésről beszélt a Modern család sztárja

A mai világban szinte szitokszónak számít, ha egy méretesebb mellekkel rendelkező nő kiejt a száján valami olyasmit, hogy a nagy mell nem is annyira király dolog.
vous - 2016.03.12.
„Életem legjobb döntése volt!” – A mellkisebbítésről beszélt a Modern család sztárja

Pedig a túlontúl nagyra sikeredett cici is tud nehéz napokat okozni viselőjének, bármilyen hihetetlen is. Ezért is örülünk annyira annak, hogy a Modern család színésznője nem fél kivillantani mellkisebbítő műtétjének hegeit. Mi is írtunk róla, hogy a SAG-díj-átadó gála után, mikor szóvá tették neki a kilátszódó hegeket, rendkívül nyugodtan válaszolt a Twitter-posztjában:

Srácok! Egyetlen oka van, hogy nem törekszem arra, hogy elrejtsem a sebeim: nem szégyellem őket, ezek már a részemmé váltak!

Forrás:
AFP

Most pedig még nyíltabban nyilatkozott arról, milyen érzés volt 17 évesen túlesni a műtéten, majd az új, kisebb mellekkel élni. Mint mondta, ez a műtét volt a „legjobb és legnagyobb döntés az életében”.

Míg a legtöbb sztár igyekszik titkolni a plasztikai műtétjeit, a tudálékos testvér szerepét játszó színésznőnek esze ágában sincs ezt tenni már csak azért sem, mert példaképként szeretne azok előtt állni, akik félnek a mellkisebbítő műtét mellett dönteni. Pedig egy ilyen döntés hozzájárulhat nemcsak a testi, hanem a lelki egészséghez is.

Emlékszem, műtét előtt elmentem vásárolni a barátaimmal, és sírtam a próbafülkében, mert egyszerűen semmi sem állt normálisan rajtam a melleim miatt.

– mondta Ariel, és mi igazán büszkék vagyunk rá, hogy őszinteségével és közvetlenségével segíti a hasonló problémával küzdő nőtársait.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.