Egyéb kategória

Egyszerű konyhai trükktől lesz káprázatosan fényes hajatok

A női haj egy ékszer, amit ápolni, óvni és viselni is tudni kell. Nem véletlen, hogy annyit költünk hajápolószerekre, tesztelünk házi praktikákat és fakadunk sírva, ha nem jutunk el havonta legalább egyszer a fodrászhoz.
vous - 2016.03.16.
Egyszerű konyhai trükktől lesz káprázatosan fényes hajatok

Ha hosszú listát írnánk a félelmeinkről, az első tíz biztosan a hajunkkal kapcsolatos lenne. Töredezés, elvékonyodás, hullás, őszülés és a fénytelen, száraz haj. Ezekre a problémákra szerencsére mind találni kémiailag előállított terméket az áruházak polcain, persze busás összegekért.

A fényes hajért viszont nem kell tovább kuporgassuk a zsebpénzünket, jöjjön egy egyszerű összetevő, ami egyenesen a konyhátokból hozza el a megváltást.

Forrás:
pexels.com

Almaecet

Bizony, almaecet. Emcsi már írt korábban arról, mennyi mindenre használhatjátok az ecetet, de most koncentráljunk a hajatokra. Nincs másra szükségetek, mint egy spray-flakonra, amibe egyharmad almaecet és kétharmad víz vegyülete kerül. Rázzátok fel kicsit, majd fújjátok egyenesen a hajatokra és kész is. Jöhet a szárítás és olyan gyönyörűen csillog a hajatok, mint még soha. Ráadásul az egészségének is jót tesz!

Miért?

Mert tele van vitaminokkal, amik táplálják a hajat. Magas a B-vitamin-, C-vitamin- és káliumtartalma és mivel savas bázisú, visszaállítja a haj eredeti pH-értékét. Ennek köszönhető a ragyogás.

A szaga miatt pedig ne aggódjatok, a levegő hatására hamar elillan.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!