Világ

NE vegyétek fel a telefonotokat, ha erről a számról hívnak titeket!

Előfordult veletek a napokban, hogy egy ismeretlen, külföldi számról hívtak titeket? Ha ilyen számot láttok a kijelzőn, eszetekbe ne jusson felvenni vagy visszahívni!
vous - 2016.03.08.
NE vegyétek fel a telefonotokat, ha erről a számról hívnak titeket!

A napokban ugyanis sokan kaptak hívást egy bizonyos külföldi számról, ami +269336-tal kezdődik. Nézzétek csak, főszerkesztőnk, Eszter hívásnaplójában is ott volt a rejtélyes szám!

Forrás:
Mengyán Eszter

Ha ezt a számot látjátok a kijelzőn, semmiképp NE vegyétek fel!

Sőt, jobban teszitek, ha a hívásnaplóból is kitörlitek. Ha ugyanis ne adj isten visszahívnátok, akkor bizony elég magas telefonszámlára számíthattok legközelebb – írja a delmagyar.hu.

Mivel emelt díjas számon csörgetnek meg, ha visszahívjuk akkor több ezer forintba kerül nekünk, vagyis az előfizetőnek. Sőt, ez akár többször is előfordulhat, ugyanis mikor ezt a számot tárcsázzuk, akkor tudtunk nélkül egy emelt díjas szolgáltatásra fizetünk elő.

Ide kattintva praktikus tippeket találhattok, hogy ne merüljön le gyorsan a telefonotok, ITT pedig kiderül, mik a jelei annak, hogy telefonfüggők vagytok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.