Egyéb kategória

Szupermenő latin csajok, akiket nektek is muszáj követnetek

Biztosan nektek is vannak álmatlan Insta-éjszakáitok, amikor nem jön álom a szemetekre, mert jobbnál jobb és szebbnél szebb Insta-csajokat találtatok, akiket muszáj követnetek. Most mutatok nektek én is pár latin csajt, akitől csak tanulni lehet.
vous - 2016.03.15.
Szupermenő latin csajok, akiket nektek is muszáj követnetek

Azt már megmutattam nektek, hogy a latin nők egészen egyszerűen nem öregszenek, sőt, kaptunk már a mexikói lányoktól is remek szépségtippeket. Most pedig azt mutatom meg nektek, hogy miért érdemes követnetek ezeket a latin csajokat az Instagramon.

Némelyikük kicsit extrém, de van közöttük klasszikus szépség is, szóval mindegyikőtök meg fogja találni a hozzá leginkább passzoló karaktert.

Lora Arellano

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.