Egyéb kategória

Fura hobbijával rabolta el a szívünket egy srác

Steve Greig otthonában, Denverben, jelenleg tíz kutya, egy malac – aki mellesleg kutyának képzeli magát –, két csirke, két kacsa, két galamb, egy macskapár és egy nyúl él, valamint van egy tava, tele halakkal.
vous - 2016.03.07.
Fura hobbijával rabolta el a szívünket egy srác

Őrült? Nem, azt nem mondanánk. Ő csak egy srác, aki szereti az állatokat és segít rajtuk, ha tud.

Egy csomó háziállat között nőttem fel. A szüleim imádták az állatokat, és én is annyit gondoskodtam róluk, amennyit csak tudtam.

Don’t worry, they’ll be fine, Englebert is driving. Feeding the horses at @andersenfarms #atv4aarp

steve (@wolfgang2242) által közzétett fénykép,

Greig állatszeretete pedig egészen felnőttkoráig kitartott – írja a The Dodo. Mikor elköltözött otthonról, akkor is mindig volt 3-4 kutyája. De az egyikük halála odáig vezetett, hogy ma rengeteg állatról gondoskodik.

Nagyon zaklatott voltam a halála miatt. Már egy-két hónap eltelt, de még mindig szörnyen éreztem magam. Elhatároztam, hogy az egyetlen módja annak, hogy jobban érezzem magam, az, hogyha valami jó történik, valami jó, ami nem történt volna meg, ha nem halt volna meg a kutyus.

Bath time assembly line #showerwithafriend

steve (@wolfgang2242) által közzétett fénykép,

Tehát Greig onnantól kezdve feladatának tekintette, hogy menedéket nyújt és befogadja azokat az állatokat, akiket mások nem akarnak vagy nem tudnak megmenteni. De hogy telik egy átlagos nap Greignél?

Egy átlagos napon hajnali 5-kor kelek, és minden állatnak reggelit készítek, ami azért nehéz, mert a legtöbb állat különböző diétán van.

De a hétvégéken sem pihen, ugyanis ilyenkor utaznak állatorvoshoz attól függően, hogy kinek mi baja éppen.

Greig és állatai vicces kalandjairól ide kattintva még több képet és videót találtok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!