Egyéb kategória

Áll a bál Madonnáéknál – Tényleg rossz anya a popsztár?

Madonnáéknál december óta hatalmas családi balhé van: a pop királynőjének 15 éves fia, Rocco úgy döntött, hogy apjával, Guy Richie-vel szeretne élni Londonban. Madonna tombol dühében, és kérte a manhattani hatóságokat, hogy tartóztassák le exférjét, amiért az – az eredeti megállapodással ellentétben – nem gondoskodott arról, hogy a fiú a láthatást követően visszatérjen hozzá New Yorkba. Vajon miért menekül az anyjától Rocco, és kinek van igaza?
vous - 2016.03.04.
Áll a bál Madonnáéknál – Tényleg rossz anya a popsztár?

Madonna szereti a fiát, de trófeaként tekint rá

Az énekesnő számára éveken keresztül fontos volt, hogy fia a turnéja minden állomására elkísérje. A fiatal srácnak pedig egy idő után feltűnt: az anyja imádja őt mutogatni, fotóztatni, mintha csak egy trófea volna. A családhoz közel álló források a TMZ-nek mesélték, hogy Roccónak elege van abból, hogy Madonna „nem a fiaként, hanem egy díszes tárgyként bánik vele, amivel lehet villogni”. Ráadásul a fiú unja az állandó utazgatást is: szeretne egy kicsit nyugodtabban élni.

Az énekesnő a szeretetét is furán mutatja ki

Az odáig oké, hogy Madonna popsztár, és a nyilvánosság előtt éli élete minden pillanatát. Az viszont azért mégiscsak necces, hogy az Instagramon és a Facebookon a híresség egy csomó olyan bizalmas, személyes fotót és videót oszt meg Roccóról, amitől a fiú érthető módon zavarban van. Tavaly májusban például egy rövid kis videót is posztolt a bokszeralsós srácról, aminek kapcsán „fütyijén” poénkodott egy jót. Van vajon olyasmi, ami egy kamasz srác számára cikibb ennél?

Nem lehet egyszerű ennyire excentrikus mamával élni

Madonna a nyáron már 58 éves lesz, de még mindig úgy viselkedik, mint egy bohém tini. A brit tehetségkutatókból is ismert tévés arc, Piers Morgan hosszú cikket írt a napokban a Daily Mailnek arról, hogy Madonna miért ciki anyuka: félmeztelenül szaladgál a színpadon talpig neccben és bondázsban, Olaszországban a hátsóját, Törökországban a melleit mutatta meg a közönségnek, tömegmészárlással humorizált Coloradóban, horogkereszttel pózolt Franciaországban. Emellett Britney Spearsszel és Christina Aguilerával smárolt a színpadon, folyton harmincöt-negyven évvel fiatalabb srácokkal randizgat, és mindenkibe beleköt, akire irigy.

Én egy kicsit megengedőbb vagyok, mint Piers Morgan (a show-biznisz megköveteli a pikantériát), de azért tény, hogy egy 15 éves fiú épp arra vágyna, hogy egy kicsit függetlenedjen az anyjától, ez azonban így lehetetlen: folyamatosan Madonna oldalán szerepel a címlapokon.

A sztár szigorúan fogja fiát, de nem bízik meg benne

Forrás:
AFP / Europress Fotóügynökség

Ha azt hiszitek, Madonna laza, bevállalós szülő, nagyon tévedtek: vasszigorral bánik mind a négy gyerekével, de különösen Roccót irányítja kemény kézzel. A srácnak nemcsak szigorú makrobiotikus diétán kell élnie és az édességekről, a tejtermékekről és a sóról kell lemondania, hanem még csak tévét sem nézhet. Az anyja ellenőrzi, hol jár az interneten, és magának kell takarítania a szobáját is.

Nem vitatjuk Madonna pedagógiai módszereit, az viszont para, hogy nem bízik a fiúban: nemrég magánnyomozót fogadott, hogy figyelje a gyereket. Erre állítólag exférje túlzottan is megengedő nevelési stílusa miatt volt szükség, de helló, közben már az is gáz, hogy Madonna nem Roccóval beszéli meg a problémákat, hanem a hatóságoktól követeli, hogy vigyék neki vissza a fiát. Ez a fiú már 15 éves, kérem szépen: ha jogilag fiatalkorú is, már képes önálló döntéseket hozni.

Nem állítjuk tehát, hogy Madonna rossz anya, Guy Richie pedig tökéletes apa, Deborah Kaplan bírónőnek a New York-i Legfelsőbb Bíróság képviseletében viszont igaza van:

Elfogadjuk, hogy a két szülő úgy döntött, hogy a nyilvánosság előtt élik az életüket, a gyereknek viszont más az érdeke. Szeretnénk, ha ezt a szülők és a média egyaránt figyelembe venné.

A következő tárgyalásra június 1-jén kerül sor, akkor Rocco véleményét is megkérdezik. Kamerák nélkül.

Ajánlott cikkek