Egyéb kategória

Áll a bál Madonnáéknál – Tényleg rossz anya a popsztár?

Madonnáéknál december óta hatalmas családi balhé van: a pop királynőjének 15 éves fia, Rocco úgy döntött, hogy apjával, Guy Richie-vel szeretne élni Londonban. Madonna tombol dühében, és kérte a manhattani hatóságokat, hogy tartóztassák le exférjét, amiért az – az eredeti megállapodással ellentétben – nem gondoskodott arról, hogy a fiú a láthatást követően visszatérjen hozzá New Yorkba. Vajon miért menekül az anyjától Rocco, és kinek van igaza?
vous - 2016.03.04.
Áll a bál Madonnáéknál – Tényleg rossz anya a popsztár?

Madonna szereti a fiát, de trófeaként tekint rá

Az énekesnő számára éveken keresztül fontos volt, hogy fia a turnéja minden állomására elkísérje. A fiatal srácnak pedig egy idő után feltűnt: az anyja imádja őt mutogatni, fotóztatni, mintha csak egy trófea volna. A családhoz közel álló források a TMZ-nek mesélték, hogy Roccónak elege van abból, hogy Madonna „nem a fiaként, hanem egy díszes tárgyként bánik vele, amivel lehet villogni”. Ráadásul a fiú unja az állandó utazgatást is: szeretne egy kicsit nyugodtabban élni.

Az énekesnő a szeretetét is furán mutatja ki

Az odáig oké, hogy Madonna popsztár, és a nyilvánosság előtt éli élete minden pillanatát. Az viszont azért mégiscsak necces, hogy az Instagramon és a Facebookon a híresség egy csomó olyan bizalmas, személyes fotót és videót oszt meg Roccóról, amitől a fiú érthető módon zavarban van. Tavaly májusban például egy rövid kis videót is posztolt a bokszeralsós srácról, aminek kapcsán „fütyijén” poénkodott egy jót. Van vajon olyasmi, ami egy kamasz srác számára cikibb ennél?

Nem lehet egyszerű ennyire excentrikus mamával élni

Madonna a nyáron már 58 éves lesz, de még mindig úgy viselkedik, mint egy bohém tini. A brit tehetségkutatókból is ismert tévés arc, Piers Morgan hosszú cikket írt a napokban a Daily Mailnek arról, hogy Madonna miért ciki anyuka: félmeztelenül szaladgál a színpadon talpig neccben és bondázsban, Olaszországban a hátsóját, Törökországban a melleit mutatta meg a közönségnek, tömegmészárlással humorizált Coloradóban, horogkereszttel pózolt Franciaországban. Emellett Britney Spearsszel és Christina Aguilerával smárolt a színpadon, folyton harmincöt-negyven évvel fiatalabb srácokkal randizgat, és mindenkibe beleköt, akire irigy.

Én egy kicsit megengedőbb vagyok, mint Piers Morgan (a show-biznisz megköveteli a pikantériát), de azért tény, hogy egy 15 éves fiú épp arra vágyna, hogy egy kicsit függetlenedjen az anyjától, ez azonban így lehetetlen: folyamatosan Madonna oldalán szerepel a címlapokon.

A sztár szigorúan fogja fiát, de nem bízik meg benne

Forrás:
AFP / Europress Fotóügynökség

Ha azt hiszitek, Madonna laza, bevállalós szülő, nagyon tévedtek: vasszigorral bánik mind a négy gyerekével, de különösen Roccót irányítja kemény kézzel. A srácnak nemcsak szigorú makrobiotikus diétán kell élnie és az édességekről, a tejtermékekről és a sóról kell lemondania, hanem még csak tévét sem nézhet. Az anyja ellenőrzi, hol jár az interneten, és magának kell takarítania a szobáját is.

Nem vitatjuk Madonna pedagógiai módszereit, az viszont para, hogy nem bízik a fiúban: nemrég magánnyomozót fogadott, hogy figyelje a gyereket. Erre állítólag exférje túlzottan is megengedő nevelési stílusa miatt volt szükség, de helló, közben már az is gáz, hogy Madonna nem Roccóval beszéli meg a problémákat, hanem a hatóságoktól követeli, hogy vigyék neki vissza a fiát. Ez a fiú már 15 éves, kérem szépen: ha jogilag fiatalkorú is, már képes önálló döntéseket hozni.

Nem állítjuk tehát, hogy Madonna rossz anya, Guy Richie pedig tökéletes apa, Deborah Kaplan bírónőnek a New York-i Legfelsőbb Bíróság képviseletében viszont igaza van:

Elfogadjuk, hogy a két szülő úgy döntött, hogy a nyilvánosság előtt élik az életüket, a gyereknek viszont más az érdeke. Szeretnénk, ha ezt a szülők és a média egyaránt figyelembe venné.

A következő tárgyalásra június 1-jén kerül sor, akkor Rocco véleményét is megkérdezik. Kamerák nélkül.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.