Egyéb kategória

Főzzetek úgy, mint Ramsey! – ördögien jó receptek a világhírű szakácstól

Gordon Ramsay kemény, karakteres és konok, de nagyon tud főzni. Műsorai által vált világhírűvé, megdöbbentő stílusa még a nézőket is lenyűgözi, nemhogy a benne szereplőket. De szakácskönyveit is érdemes forgatni – bemutatjuk az egyik kedvencünket.
vous - 2016.03.03.
Főzzetek úgy, mint Ramsey! – ördögien jó receptek a világhírű szakácstól

Ramsay a főzés mellett kiválóan ismeri az alapanyagokat, és mindehhez hihetetlen kreativitás is társul. Aki látta már műsorát, tudhatja, hogy könnyedén és lazán főz, aki pedig kézbe vette már szakácskönyveit, azt is tudja, hogy nem elrettenteni akar a főzéstől bonyolult és kacifántos fogásokkal, hanem épp kinyitni a világot és a lehetőséget mindenki számára, hogy fűszerekben gazdag, jól kombinált alapanyagokkal készíthessünk izgalmas fogásokat.

A Ramsay legjobb menüi letehetetlen könyv, nagyon izgalmas formátummal, ugyanis minden oldalpáron egy menü szerepel – egy előétel, egy főétel és egy desszert, de minden lap 3 részre van vágva a fogások szerint, így kóborolhatunk a különféle menük között, és összeállíthatjuk a saját aktuális kedvencünket a felkínált 52 ételsorból.

A könyvet és további részleteket megtaláljátok a Cookta oldalán, ahol sok más izgalmas recepttel is megismerkedhettek.

Ajánlott cikkek