Egyéb kategória

Egy apró igazság, amit tudnotok kell ahhoz, hogy szépnek lássátok magatokat

Gondolom, ismerős az érzés, mikor megérkeztek valahová, jó a buli, úgy érzitek, ti vagytok az est dívája, majd felbukkan a látóhatáron egy – véleményetek szerint – femme fatale.

vous - 2021.10.26.
Egy apró igazság, amit tudnotok kell ahhoz, hogy szépnek lássátok magatokat

Ekkor aztán megzuhantok, és az önbizalmatok a padlóra kerül, merthogy amilyen gyönyörű a szemetekben ő, olyannyira csúnyának érzitek ti magatokat. Pedig miért is ne nézhetnétek meg a nőtársaitokat azért, mert szépek? Higgyétek el, ha erre képesek vagytok, magatokat is sokkal jobb színben látjátok majd!

Véleményem szerint míg a pasik a nők után forgolódnak szívesebben, a nők a nőtársaik után gyakrabban fordulnak meg. Mindössze csak azért, hogy megnézzék, honnan turkálták a ruhájukat, vagy hogy belesárguljanak a hajhosszába. Én igenis megfordulok a nők után, és elámulok azon, milyen klassz a stílusuk, és milyen egyedien szépek. És persze jó stílustippeket is ellesek tőlük! Persze volt idő, mikor nem volt így.

Igenis csodáljátok és ismerjétek el mások szépségét!

Forrás:
pixabay

Valamikor régen még előfordult, hogy ha szép nő jelent meg a társaságban, rosszul éreztem magam. Pedig annyi mindenre rá lehet csodálkozni: a szép eltérő vonalakra, a stílusra, az illatára. Mindenki egyedien szép és utánozhatatlan, ne skatulyázzátok be az embereket egy ideál alapján. Senki nem mondhatja meg, mik a szépség határai!

Ne engedjétek, hogy a negatív gondolatok eluralkodjanak rajtatok!

Üljetek tükör elé, és vizsgáljátok meg magatokat alaposan. Mélyedjetek el a saját tekintetekben, nézzétek meg az arcotokat, szemeteket, pózolgassatok. Fel fogjátok fedezni, melyek azok a részletek, amelyek szépek és tetszene magatokon, mitől egyedi a ti szépségetek. Ebből meríthettek magabiztosságot és szexi megjelenést.

Szexi az, aki mást is annak lát!

Bizony, ha észreveszitek a nőtársaitokban a szépséget, és elismeritek, minden irigység nélkül az széppé tesz benneteket is. Nincs megtörtebb nő annál, aki mások vélt szépségének árnyékába áll, ráadásul önszántából. Higgyétek el, ha sugárzó elismeréssel tekintetek rájuk, nem vetélytársként, ti is sokkal szexibbé váltok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.