Egyéb kategória

Jennifer Garner 7 hónappal a válás bejelentése után végre megszólalt

Hét hónappal a válásuk bejelentése után Jennifer Garner megszólalt. Különös szeretettel beszélt volt férjéről és házasságukról egy interjúban a Vanity Fairnek.

vous - 2016.02.28.
Jennifer Garner 7 hónappal a válás bejelentése után végre megszólalt

Tavaly júliusban, az évfordulójuk napján Jennifer Garner és Ben Affleck bejelentette, tíz év házasság után különválnak útjaik. A sztárpár innentől a bulvárújságok címlapjainak rendszeres szereplője lett. Felröppent a hír, miszerint Affleck Margot Robbie-val szűrte össze a levet, majd a család bébiszitterével hozták hírbe.

Jennifer, aki mindvégig hallgatott, a híreket nem kommentálta, a nyilvánosság elől visszavonult, végre megszólalt. A Vanity Fairnek számolt be arról, milyen érzések vannak benne és miként változott meg az élete az elmúlt hónapokban.

Ez egy igaz szerelem volt. Nem a kameráknak szólt és iszonyatosan fontos volt, hogy benne tudjak maradni, de nem sikerült.

– mondja a 43 éves színésznő, aki végre a bébiszittert érintő témát is kommentálta.

Hónapok óta külön éltünk, amikor először hallottam a bébiszitterről. Neki semmi köze nem volt a döntésünkhöz, ő nem volt része az egyenletnek.

– szögezte le Garner, majd elárulta, a gyerekek jöttek ki legrosszabbul a helyzetből.

Hogy rossz döntés volt-e? Igen! Nem tesz jót a gyermekeidnek, ha hirtelen eltűnik a bébiszitter az életükből.

Forrás:
AFP/Europress Fotóügynökség

Az egyedül maradt színésznő hét hónap elteltével is azon dolgozik, hogy a gyerekek minél kevesebbet szenvedjenek a sajtóban megjelent hírek miatt, férjéről pedig továbbra is óriási szeretettel beszél.

„Ő a legnagyszerűbb ember, akivel valaha is találkoztam. Ő a legkarizmatikusabb és a legbőkezűbb, csak egy kissé komplikált pasi.”

Mindig azt mondom: ha a nap sugarai rád sütnek, érzed, de ha épp másfelé ragyog, hideg van. Ő pedig elég nagy árnyékot tud az emberre vetni.

A háromgyerekes színésznő az interjúban egy valamit leszögezett: semmit nem bánt meg. Mindent ugyanígy csinálna újra és ugyanígy döntene.

Ő életem szerelme, mit tudok tenni ezzel?!

Ajánlott cikkek