Egyéb kategória

Micsoda férfi lett Justin Bieberből – teljesen meztelenül került címlapra!

Micsoda férfi lett Justin Bieberből! Az énekes ismét meztelenkedett, de most úgy, hogy mindannyian beleszerettünk.
vous - 2016.02.26.
Micsoda férfi lett Justin Bieberből – teljesen meztelenül került címlapra!

Aztaaa! Ennyit tudtunk mondani, amikor megláttuk Justin Bieber meztelen címlapját. Az énekes a Clash Magazin címlapján pózol tök meztelenül egy kalapban. A 21 éves kissrác pasi idomai nagyon szépen látszódnak a képen, talán most először láttuk meg benne a férfit. Justin elég jó úton halad, hogy 5 év múlva a legsármosabb sztárpasik egyike legyen. Bár az új csibesárga haja elég vakvágány, szerencsére ez a címlapon nem látszik.

Emlékeztek? Egyszer már hüllő, míg máskor sellő szerettem volna lenni, most pedig az a nyaklánc, ami végigsimítja Justin Bieber felsőtestét.

Forrás:
http://www.clashmusic.com

Justin Bieber mostanában elég sokat meztelenkedik.

Life is like a box of chocolates

Justin Bieber (@justinbieber) által közzétett fénykép,

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.