Egyéb kategória

Olvasszátok le magatokról a zsírt Beautyrobickal!

Edzés melegben? Szexi mozgások túlfűtött hangulatban? Igen, a Beautyrobic pont ezt kínálja, na meg azt, hogy leolvad rólatok a felesleg. De mi is pontosan ez a mozgásforma?
vous - 2016.02.27.
Olvasszátok le magatokról a zsírt Beautyrobickal!

A Beautyrobic kívül-belül megszépít, nemcsak a testeteket tartja karban, hanem a lelketeket is, nagy hangsúlyt helyeznek arra, hogy belső kisugárzásotok és magabiztosságotok erősödjön. Maga az óra nem koreografált, hanem ismétlődő mozdulatsorokkal égetitek a zsírt, nem spórolnak a szexi, csípőriszáló mozdulatokkal sem. Itt garantáltan megtanuljátok, hogyan kell szexin mozogni, és még a csípőtökről is leszedi a felesleget: lapos lesz a hasatok, a popsitok, a combotok feszesebb lesz, mint valaha.

Az óra 28–32 fokos teremben zajlik, így alaposan megizzaszt, és egyúttal méregtelenít is. Nemcsak hatékony fogyasztó, hanem szépíti a bőrötöket is, a meleg segít időben bemelegedni az izmoknak, így megelőzi az esetleges sérüléseket is. Ezt elősegítve edzés előtt speciális, zsírégető olajjal kenitek be a bőrötöket, arcotokra frissítő rózsavizet spriccelhettek, így garantált a maximális szépülés.

Ezután pedig indul a szexi, vérpezsdítő zenékre a risza, amivel egyúttal a stresszt is kirázzátok magatokból. Íme egy kis ízelítő az órákból.

Próbáljátok ki ezt a mozgásformát még idén, de legyetek óvatosak, ha nem bírjátok a meleget, vagy rossz a keringésetek, szívproblémákkal küszködtök, próbáljatok ki valami mást. Ismerkedjetek meg például a pilatesszel vagy a BodyArttal!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.