Egyéb kategória

Katalin hercegné eldöntötte: a leggings mégis nadrág!

A sokat vitatott kérdés, miszerint a leggings nadrágnak számít vagy inkább harisnyának hivatalosan is eldőlt, hála Katalinnak.
vous - 2016.02.24.
Katalin hercegné eldöntötte: a leggings mégis nadrág!

Katalin hercegné egy újabb lépést tett azért, hogy rajongjunk érte. A mindig csinos, elegáns és tökéletes hercegné a héten cicanadrágban intézte ügyeit a városban, ami szerintünk elégtétel mindenki számára: a leggings mostantól hivatalosan is nadrágnak számít, ez bizony rendelet!

Igazán sportos, mégis csinos. Katalin hercegné mindig tudja, hogyan dobja fel a szettjeit. És persze mi is példát vehetünk róla a cicanadrággal kapcsolatban!

Ti mit gondoltok, a leggings lehet nadrág, vagy sem?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!