Egyéb kategória

Earl, a mogorva kutya letaszította a trónról Grumpy Catet

Szinte hihetetlen, hogy pár éve még mémek nélkül éltünk, és olyan internetes sztárok nélkül, mint a dobozimádó Maru, a macska, vagy egyéb cuki állatok. Vannak, akik eltűntek az internet sötét bugyraiban, de szerencsére mindig akadnak új csillagok.
vous - 2016.02.24.
Earl, a mogorva kutya letaszította a trónról Grumpy Catet

Grumpy Cat, a morcos macska csillaga sokáig töretlenül ívelt felfelé. Nem tagadom, én teljesen a rajongója vagyok, és egy morgó macska póló tulajdonosa is. Még egy cuki zoknim is van, amin bosszús macskák tekintenek a lábamról a világra hétfőnként. Apropó, láttátok már a legszebb magyar macskát?

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.