Egyéb kategória

Nézzétek meg, milyen cuki az On The Spot baba, Cseke Eszterék kisfia!

A legszebb pillanatokat és az alkotópáros saját történetét láthatjátok hétfő este a Prima Primissima díjas és Pulitzer-emlékdíjas Cseke Eszter és S. Takács András Kilenc hónap alatt a Föld körül című sorozatának befejező epizódjában.
vous - 2016.02.22.
Nézzétek meg, milyen cuki az On The Spot baba, Cseke Eszterék kisfia!

Miközben Cseke Eszter és S. Takács András az élet legelső pillanatáról forgattak szerte a világban, kiderült, hogy ők maguk is gyermeket várnak… Kisfiuk decemberben született meg, a születésről szóló On The Spot-széria befejező részében pedig az eddigi legszebb jelenetek mellett a filmesek saját történetébe is bepillantást nyerhettek.

Ízelítőül mutatunk nektek egy fotót a pár tündéri kisbabájáról, ami a kisfiú születésekor készült, további képeket és érdekességeket a különleges On The Spot évadról és az utolsó epizódról pedig ITT találtok!

Forrás:
On The Spot
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.