Egyéb kategória

Látványosan gömbölyödik Sofia svéd hercegné pocakja

Terhessége hetedik hónapjában jár Sofia svéd hercegné, akinek áprilisban születik meg első közös gyermeke Károly Fülöp herceggel.
vous - 2016.02.20.
Látványosan gömbölyödik Sofia svéd hercegné pocakja

Sofia hercegné és Károly Fülöp szerelme szinte tündérmesébe illő. Bár inkább modern kori tündérmesének lehet nevezni. A 31 éves nő ugyanis, mielőtt rátalált volna a szerelem, a svéd Éden Hotellel vált híressé. Mára azonban teljesen megváltozott: korábbi életét nem szégyelli, boldog házasságban él férjével, akivel első közös gyermeküket várják. A piciről egyelőre nem lehet tudni, hogy fiú vagy lány lesz, csupán annyi biztos, hogy mikor áprilisban megszületik, ő lesz az ötödik a sorban azok közül, akik a svéd királyi trón várományosai.

Amíg pedig várjuk a royal baby érkezését, ITT megnézhetitek a legfrissebb fotókat Sofiáról, de mi is mutatunk nektek néhány képet, milyen szépen gömbölyödik a pocakja:

Forrás:
afp

Forrás:
afp

Forrás:
afp
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.